Stor flytt från Sveavägen i Stockholm till Slite på Gotland

Vi hjälpe för några dagar sedan en glad och nöjd kund med att flytta från stressiga Sveavägen i Stockholm till ett lugnt och stilla Slite på Gotland. Våra flyttkillar kom med färjan och bodde på hotell under natten. Nästa dag var det dags för lossning i Slite och sedan bar det av tillbaks med färjan efter ett väl utfört arbete.

Här står våra bilar prydligt uppställda i poseringsläge för kameran:

Två flyttbilar från Flyttfirma Peter Åkare AB uppställda utomhus med snövit bakgrund på Gotland
Två flyttbilar från Flyttfirma Peter Åkare AB uppställda utomhus med snövit bakgrund på Gotland
Två flyttbilar från Flyttfirma Peter Åkare AB uppställda utomhus med snövit bakgrund på Gotland

Vill du också flytta till Gotland?

När du ska flytta till Gotland eller någon annan stans i Sverige, företrädelsevis från Stockholm, ta då hjälp av en flyttfirma som har lång erfarenhet, många nöjda kunder, är flexibel och är mån om att göra ett så bra jobb som det bara går, tveka då inte att kontakta oss. Vi får ofta beröm just för att vi är så flexibla. Vi har jobbat med allt inom flytt och bemanning sedan 1984 och vi ställer upp för alla typer av kunder, privatpersoner som företag.

Beställ gratis offert här

Boka flyttfirma för privatflytt här

Boka kontorsflytt för företag här

Hyr vår personal här

Hur vill du flytta? Du bestämmer!

När man ska flytta vill man göra det på sitt eget sätt och efter sina behov. Just därför har vi alltid stor vikt på att anpassa våra uppdrag efter dina behov. Vi tar in de resurser som krävs för att klara av jobbet så effektivt och prisvärt som möjligt efter dina krav och specifikationer. Vi lånar ut allt flyttmaterial utan extra kostnad under flytten, vi kör ut det till dig och hämtar det dessutom för att underlätta för dig och din flytt maximalt.

Ska ni flytta kontoret till ny adress eller organisera på befintligt kontor? Då kan vi erbjuda transport så väl som möbelmontering, magasinering, återvinning och tippkörning, personal, besiktning och mycket annat.

Skicka en förfrågan till oss så får du en gratis prisuppgift inom 6 timmar och oftast kommer svaret mycket snabbare än så, alla dagar i veckan även helger. Det går också bra att ringa till oss på 08-310366 eller skicka e-post på info@peterakare.se så svarar vi på alla frågor ni har gällande flytt, transport eller bemanning.

Glöm inte att kika på våra värdefulla flyttips med checklista, dessa är riktigt bra att tänka på innan det är daga för en flytt!

Vi ses!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer