Stockholm stad hamn

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet.

Peter Åkare behandlar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). För att värna om den personliga integriteten lämnar vi inte ut personuppgifter till externa parter. Undantaget är om villkoren i detta avtal brutits eller om en myndighet kräver detta enligt lagen. Vi vidtar därför lämpliga åtgärder, både tekniska och organisatoriska, för att skydda personuppgifter.

Den information vi samlar in är dels den information du lämnar när du kontaktar oss via hemsidan (namn, företagsnamn, telefon etcetera). Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, exempelvis IP-adress och vilka sidor du har besökt hos oss.

Denna information samlas in för att vi ska kunna administrera och behålla vår kundrelation, exempelvis för att kunna hantera faktureringsuppgifter.

Administrativ information, information om vilka tjänster du har köpt, kontaktuppgifter och Cookiedata. Sparade uppgifter finns kvar i vårt system 24 månader.

Våra datorer och servrar som används för att lagra personlig information lagras i en säker miljö.

Som kund har du rätt att kontakta oss och få ut information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, möjlighet att uppdatera eller att få dessa raderade.

Läs mer om företaget

Flyttfirma Peter Åkare AB
Karlbergsvägen 59
113 35 Stockholm