Stockholm stad hamn

Om oss

Peter Åkare är en flyttfirma i Stockholm som alltid tar sitt ansvar sedan 1984.

UC Nordiskt Tillväxtsigill

Sigillet visar att vår verksamhet utmärkt sig som ett tillväxtföretag per det angivna bokslutet. Vi vill med detta visa att vårt varumärke är en affärspartner att växa med.

En flyttfirma som tar ansvar i alla led

Peter Åkare är en flyttfirma i Stockholm som alltid tar sitt ansvar. Vi erbjuder tjänster inom flytt, både för privatpersoner och företag, samt bemanning. Allt vi företar oss präglas av kvalitet och hållbarhet. Vi lyssnar alltid på våra kunders frågor och önskemål – välkommen att kontakta oss om du behöver veta något mer om oss och våra tjänster.

Vi är ett erfaret företag som inte har tappat ambitionen med åren. Alla i vårt team samarbetar mycket bra efter att ha arbetat tillsammans länge – och nyanställda leds med varsam hand in i verksamheten. Vi tar alltid ett helhetsansvar för din flytt och ser till att allt flyter på som det ska. 100 procent nöjda kunder är den målsättning vi arbetar efter.

flyttfirma stockholm

En certifierad kvalitetspartner

För att våra kunder ska känna sig trygga när det överlåter sina ägodelar till en flyttfirma, även om det bara handlar om en kort tidsperiod. Vi är därför certifierade via Kvalitetspartner. Detta är en riktigt bra kvalitetsstämpel – för att få certifieringen går man igenom en rad kontroller ur ett flertal aspekter.

Som sagt – vi värnar våra kunder. Därför är alla våra uppdrag ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa. Våra flyttjobb utförs i enlighet med alla svenska bestämmelser som är fastställda av Sveriges Åkeriföretag.

Kvalitetspartner Guldsigill 2022.

Miljön är i fokus för oss

Vi värnar självklart även om miljön. Vi arbetar varje dag för att vara miljövänliga och dra vårt strå till stacken för framtida generationer. Alla våra flyttfordon har därför miljödiesel som drivmedel och är miljögodkända på alla punkter. Och när vi reparerar ett fordon så anlitar vi auktoriserade verkstäder som i sin tur är miljögodkända. Även allt vårt emballage och förpackningsmaterial är återvinningsbart.

Peter Åkare är självklart godkänt för F-skatt, har kollektiv och vår verksamhet är godkänd av Transportstyrelsen.

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller mer information.

Grön skog i motljus

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Självklart är vi med i kampen mot detta och stöttar Barncancerfonden genom att kontinuerligt ge ekonomiskt bidrag till forskningen på området. Tillsammans kan vi hjälpas åt för att nå framsteg!

Som Barnsupporter bidrar vi och därmed ni som våra kunder till att fler barn överlever sin cancer och kan leva ett gott och långt liv.

Vi möjliggör tillsammans viktig forskning och ser till att drabbade familjer får rätt vård och stöd. Med våra gemensamma insatser kan vi även få till förändringar i samhället som förbättrar situationen för alla som drabbats av barncancer

Läs mer om Barncancerfonden här

Följ Barncancerfonden och dela deras inlägg i dina sociala medier genom @Barncancerfonden

Rosa bandet - Cancerfonden

Bris

Vi skänker en del av vår vinst varje år till Bris – Barnens rätt i samhället.

Bris, Barnens rätt i samhället

Tips vid flytt

Glöm inte att ta del av våra gratis tips så att ni kan vara helt förberedda inför en kommande flytt.

Läs mer – tips vid flytt

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael