Återvinning och tippkörning i Stockholm

Peter Åkare kan hjälpa dig med återvinning, en mycket efterfrågad tjänst i det moderna och miljömedvetna Stockholm. Vi har genom åren hjälpt många privatpersoner med att transportera material till återvinningen eller tippen.

Känner du att mängden skräp du har samlat på har blivit för mycket och att du inte vill offra ännu en helg på din lokala återvinningsstation?

Välkommen att kontakta oss – vi kan hjälpa dig att transportera bort din återvinning i Stockholm. Vi är snabba och effektiva och vana vid att källsortera avfallet på ett korrekt sätt.

Återvinning Stockholm med miljön i fokus

Desto mer material och avfall du som privatperson eller företagare väljer att återvinna, desto bättre blir miljötänket och omtanken om världen och vår framtid.

Vi transporterar bort materialet med våra egna fordon och har kompetensen att hantera alla typer av avfall. Du kan lita på att allt går rätt till när du anlitar oss för återvinning i Stockholm.

Två anställda inne på en stor återvinningsanläggning

Beställ gratis prisuppgift för återvinning inom Stockholms och angränsande län

Tippkörning i Stockholm som sparar tid

Genom att anlita oss för din återvinning sparar du både tid och energi. Du slipper åka flera gånger till återvinningscentralen eller hyra släpvagn eller skåpbil för tunga och skrymmande saker som behöver forslas bort.

Vi har bilar med stor kapacitet och kan även tillhandahålla container vid behov. Våra medarbetare är erfarna och vana att hantera alla typer av material.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Just nu 30% i rabatt 30% i rabatt på alla bokningar

Ange kod    peter2024    i rutan för kampanjkod när du fyller i vårt offertformulär eller kontaktar oss direkt.

Skynda att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Just nu fri utlåning av flyttkartonger och packpapper inkl. leverans t/r, fri fram o hemkörning (Ord 30 min/väg).

Välj oss! En seriös flyttfirma sedan 40 år i Stockholm.

❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

Psst! Du vet väl att du alltid stödjer Barncancerfonden när du anlitar oss för din flytt?

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Vi kan hämta det mesta av dina grovsopor, bland annat följande:

 • Gamla vitvaror som frys och kyl
 • Andra hushållsmaskiner som spis, tvättmaskin, torktumlare etc.
 • Metallföremål och annat skrot
 • Trä – gamla möbler, gammal trätrall
 • Elektronik. Tv-apparater, ljudanläggningar, dator
 • Alla former av grovsopor
 • Gamla målarburkar, sprayflaskor med mera

Om du undrar vad vi kan transportera bort till återvinningen så är det bara att ringa oss så kan vi ge dig mer information. Men vi kan ta hand om det mesta. Tillsammans kan vi ta ansvar för vår miljö och framtid vid en tippkörning.

Vi hämtar, transporterar och sorterar

Återvinningscentralen är en plats vi ska vara glada och stolta över. Långt borta är den tid då det var okej att bara dumpa grovsopor ute i skogen eller i sjön, idag vet vi bättre att ta hand om miljön och återvinna olika material. Vi väljer alltid att transportera till närmaste återvinningsstation i förhållande till upphämtningsplats. Väl framme på stationen sorterar vi materialet och placerar ut det i rätt anvisad plats/container.

Återvinning Stockholm – att tänka på

 • Placera sakerna och grovsoporna så att det finns en bra transportväg ut och vi har möjlighet att parkera vår transportbil.
 • Lägg lösa saker i en säck som inte bör väga mer än 15 kilo.
 • Lösa plankor och liknande får gärna tejpas eller bindas ihop så att de bildar ett lätthanterligt kolli.
 • Böcker är tunga och packas bäst i papperskassar.
 • Vassa föremål bör paketeras väl för att skador ska undvika. Spik och skruv kan lätt leda till skador, slå gärna ner eller ta bort.
 • Vätskor, kemikalier och elektronik bör placeras separat.

Ju bättre ni förbereder er återvinning, desto lägre blir hämtkostnaden. Välkommen till oss på Peter Åkare – vi tar hand om din återvinning och tippkörning i Stockholm.