Frågor om hemsidan?

Har du frågor om vår webbsajt eller har du något problem med att använda den, våra kontaktformulär eller annat vänligen kontakta webbansvarig via formuläret här intill.

Våra öppettider

Alla vardagar mellan 08.00-16.00

Lunchstängt mellan 12.00-13.00

Telefon kontorstid

08 – 31 03 66

Telefontid alla vardagar 07.00-16.00

Efter kontorstid och helger

Då hänvisar vi till mail: info@peterakare.se (Besvaras inom 6 timmar). Jourärenden besvaras på följande nummer:

Tel: 076-2482528
Tel: 070-2000033
Tel: 070-7777252

Frågor om tjänster, pris m.m.

Använd formulären för offertförfrågningar som finns på övriga sidor på vår sajt. Allmänna frågor kan också mailas till info@peterakare.se (Besvaras alla dagar i veckan inom 6 timmar)

Säljare hänvisas alltid till mailen.

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Tips och råd inför en flytt med checklista

Vi har samlat ihop ett flertal nyttiga tips i en checklista som du kan ta del av innan det är dags att flytta.

Trygghetsgaranti och miljöansvar

Vi vill att du som kund ska vet att vi bryr oss både om dig och miljön när vi utför våra uppdrag.

Senaste artiklarna

Tim och Joakim står intill varandra på en grusplan med grönska i balgrunden. Tim har kort ljust hår, solglasögon i hårsvallet, vit t-shirt med sponsorlogos på samt svarta shorts. Jocke har svart keps, mörka solglasögon, svart jacka och byxor samt sneakers.

Vi säljer Tim Liljegrens Rally Cola

Vi är stolt sponsor av Tim Liljegren som är en fantastisk rallyförare från Karlskrona. Tim har med sin rallybil Gula Faran rönt stora framgångar och han är även framgångsrik på sina sociala kanaler med hundratusentals följare och fans. Nu finns Tim Liljegren’s Rally Cola i...

Läs mer
Vit flyttbil från Flyttfirma Peter Åkare står parkerad på en gräsyta intill en röd stuga

Flytt mellan Bromma och Järvsö

Idag jobbade vi på Flyttfirma Peter Åkare med ett flyttuppdrag där vi transporterade last mellan Bromma och Järvsö. Är du nyfiken på vad du kan få för hjälp av oss när du ska flytta? Hör av dig till oss genom någon av kontaktvägarna på vår...

Läs mer

1