Pålitlig flyttfirma i Åkersberga

När det kommer till att flytta, vare sig det är i Åkersberga eller någon annanstans, är valet av rätt flyttfirma avgörande för en smidig process. Med lokalkännedom och en personlig touch kan Peter Åkare, en etablerad flyttfirma i Åkersberga, erbjuda skräddarsydda lösningar som större kedjor sällan matchar. Vårt team av erfarna professionella flyttare förstår unika utmaningar som kan uppstå i just detta område, från trånga infarter till specifika lokala regelverk, vilket garanterar en effektiv flyttning anpassad för just dina behov.

Tjänster som erbjuds av Peter Åkare

Peter Åkare erbjuder ett brett utbud av tjänster för att täcka alla dina flyttbehov:

 • Bostadsflytt: Vi hanterar allt från små lägenheter till stora villor. Varje flytt är unik och vi anpassar våra tjänster efter just dina förutsättningar och önskemål.

 • Kontorsflytt: Våra flyttjänster för företag säkerställer att ditt kontorsmaterial och inventarier transporteras säkert och effektivt, vilket minimerar driftstopp och möjliggör en smidig övergång till nya arbetsplatser.

 • Specialiserade tjänster: För mer känsliga eller ovärderliga föremål som pianon, konstverk och antikviteter, erbjuder vi specialiserade flyttlösningar som säkerställer att dina skatter hanteras med största möjliga omsorg.

Flyttfirma Stockholm, flyttarbetare flyttar inredning

Beställ gratis prisuppgift för bohagsflytt

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Steg-för-steg-guide för din flytt i Åkersberga

En välplanerad flytt börjar långt innan själva flyttdagen. Här är en enkel guide för att hjälpa dig förbereda:

 1. Inför flytten: Börja med att sortera dina tillhörigheter och bestäm vad som ska flyttas, säljas eller skänkas bort. Använd ordentligt material för packning och märk alla lådor med innehåll och rumstillhörighet.

 2. Flyttdagen: Vårt team anländer på utsatt tid med all nödvändig utrustning. Vi hanterar all tung lyftning, säkerställer att allt är väl skyddat under transporten och att varje föremål placeras i rätt rum i ditt nya hem.

 3. Efter flytten: Kontrollera inventarielistan och se till att allt har anlänt i gott skick. Organisera utpackningen rum för rum för att effektivisera processen och snabbt känna dig som hemma.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm
Flyttarbetare jobbar med flytt vid flyttbil

Kostnadsfaktorer för flytt i Åkersberga

Kostnaden för en flytt kan variera stort beroende på flera faktorer:

 • Avstånd och logistik: Längden på flyttrutten samt eventuella svårigheter som trånga gator eller brist på hiss påverkar priset.

 • Volym och vikt på gods: Mängden och vikten på dina tillhörigheter spelar också en stor roll. En större volym kräver mer resurser i form av arbetskraft och fordon.

 • Extra tjänster: Tilläggstjänster såsom packhjälp, montering och specialhantering av känsliga föremål kan påverka den totala kostnaden.

Välja rätt flyttfirma i Åkersberga

Att välja rätt flyttfirma är kritiskt för en lyckad flytt. Här är några tips på vad du bör tänka på när du väljer flyttfirma:

 • Reputation och omdömen: Läs recensioner och kundomdömen för att få en uppfattning om företagets pålitlighet och servicekvalitet.

 • Ackrediteringar och certifieringar: Kontrollera att företaget är certifierat och följer branschens standarder och regelverk.

 • Personligt möte: Ett personligt möte kan ge dig en bättre känsla för företaget och dess anställda, vilket är avgörande för att skapa förtroende.

Det är bäst att boka så snart som möjligt, särskilt under högsäsong (maj-september), för att säkerställa att du får den hjälp du behöver på önskat datum.

Vanligtvis transporteras inte farliga material (som färg och lösningsmedel), levande djur, eller växter över långa sträckor på grund av risken för skada eller förlust. Men hör av dig till oss, om inte vi flyttar det så kan vi hitta någon som hjälper dig.

Vi erbjuder grundläggande transportförsäkring, men för värdefulla eller extra känsliga föremål rekommenderas en tilläggsförsäkring.

Ja, du kan själv packa dina saker, men vi rekommenderar att du använder professionellt packmaterial för att minimera risken för skador. Vill du ha hjälp med packningen, låt oss veta i samband med att du begär offert.

Googla företagets namn och läs recensioner av människor som anlitat företaget. Kolla också in företaget på allabolag.se för att se att deras ekonomi är god och att de inte är i obestånd.

Vi tillämpar givetvis största möjliga försiktighet när vi flyttar dina tillhörigheter, och ytterst sällan skadas något i våra flyttar. Om olyckan skulle vara framme så är ditt gods givetvis försäkrat och vi har fullt ansvar för dina tillhörigheter under transporten.

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Tips och råd inför en flytt med checklista

Vi har samlat ihop ett flertal nyttiga tips i en checklista som du kan ta del av innan det är dags att flytta.

Trygghetsgaranti och miljöansvar

Vi vill att du som kund ska vet att vi bryr oss både om dig och miljön när vi utför våra uppdrag.

Ska du flytta i Åkersberga? Välj Peter Åkare!

Att flytta med hjälp av Peter Åkare i Åkersberga innebär att du kan känna dig trygg genom hela processen, från första kontakt till att du är väl installerad i ditt nya hem. Vi strävar efter att göra din flytt så bekymmersfri som möjligt med vår expertis och personliga service.

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael