Möbelmontering Stockholm

Välkommen till Peter Åkare – en flyttfirma som utför möbelmontering och en rad andra flyttjänster i Stockholm och angränsande län. Oavsett om vi genomför ett uppdrag inom bohagsflytt, kontorsflytt eller möbelmontering är kvalitet och hållbarhet.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om möbelmontering eller någon annan av våra tjänster!

Vi fixar möbelmontering i Stockholm

Våra erfarna flyttare hjälper dig eller ditt företag att montera eller demontera möbler, hyllor, tv-apparater och annan inredning. Om du låter oss sköta arbetet så får du tillgång till experter med kunskap, erfarenhet och rätt verktyg. Det är bara att meddela oss vilka möbler du behöver hjälp med så kan vi lösa det. Tillsammans med dig utformar vi en funktionell plan för ditt projekt.

Vi monterar möbler åt såväl privatpersoner som företagskunder.

Flyttpersonal arbetar med möbelmontering i lokal

Beställ gratis prisuppgift för möbelmontering

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Varför möbelmontering?

Efter en bohags- eller kontorsflytt ka det vara slitsamt och tidsödande att montera nya möbler, inredning och utrustning. Visst vore det skönt att bara kunna installera sig i den nya bostaden eller lokalen och komma igång med vardagslivet eller verksamheten med en gång.

Låt oss på Peter Åkare ta hand om möbelmonteringen så kan du ägna dig åt andra, mer inspirerande och konstruktiva saker. Vi monterar alla typer av möblemang, inredning av de flesta slag och behärskar även montering av teknisk utrustning. Väggfast utrustning kan vi också hjälpa till att få upp – vi har hjälpt en rad kunder att montera white boards, tv-skärmar, hyllor och mycket annat på väggen. Vi monterar även möbler från IKEA och andra stora kedjor och kan självklart även hjälpa till med nedmontering om det skulle behövas.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Beställ flytt med oss mellan 21/4 och 31/7 2022 så får du 25% rabatt på priset. Du är även med och tävlar om presentkort på IKEA på hela 10.000 kr!

Vad kan vara bättre när du ska flytta än lite extra pengar att köpa möbler för?

Ange kampanjkoden ”IKEA25” när du frågar om pris eller bokar våra flyttjänster så får du rabatten och är automatiskt med i utlottningen.

Obs! Vårt bokningsschema är begränsat så se till att du skickar in din bokning så snart du kan!

Självklart har vi alltid gratis utlåning av flyttkartonger som vi kör ut till dig innan flytten och vi hämtar även upp dem efter utförd flytt. Det kallar vi service!

Vardagsrum med möbler i stilrena grå färger. Soffa, med schäslong, vit trästol, vit bokhylla, gröna växter och tavlor

Få 25% rabatt och tävla om presentkort på IKEA!

Vad kan vara bättre när du ska flytta än lite extra pengar att köpa möbler för?

Boka flytt med oss mellan 21/4 och 31/7 2022

Ange kampanjkoden ”IKEA25” när du frågar om pris eller bokar våra flyttjänster så får du rabatten och är automatiskt med i utlottningen om presentkort på IKEA på hela 10.000 kr.

Obs! Vårt bokningsschema är begränsat så se till att du skickar in din bokning så snart du kan!

Självklart har vi alltid gratis utlåning av flyttkartonger som vi kör ut till dig innan flytten och vi hämtar även upp dem efter utförd flytt. Det kallar vi service!

Reco.se logotyp

5.0/5 i kundbetyg hos Reco

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

”Duktig och trevlig personal, mycket professionellt!”
Michelle W

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Vi bokade pack- och flytthjälp hos Peter Åkare nu när vi skulle flytta. Det var en mycket bra investering”
Emma F

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Flyttkillarna är hur omtänksamma som helst och är så trevliga. God service med fint leende.”
Alana S

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Bra, trevliga och professionella killar.”
Tim S

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Lång erfarenhet och stor kunskap

Vi har utfört hundratals flyttar och möbelmonteringar hela Stockholmsområdet vilket har gett oss stor erfarenhet av att ta ett totalansvar för både små och stora projekt. Möbelmontering innebär mer än att bara sätta ihop möblerna, de ska även transporteras, bäras in på plats, emballaget ska av, möblerna ska monteras och till sist sättas på plats eller fästas. Dessutom ingår det ofta i arbetet att frakta bort gamla möbler till återvinningen på ett korrekt sätt. Många uppdrag måste genomföras på kort tid. Vi planerar alltid noga för att hinna avsluta varje jobb på rätt slutdatum. Med hjälp av egna transportbilar och lagerlokaler kan vi förbereda arbetet på ett effektivt sätt.

Så här utför vi en möbelmontering i Stockholm i korta drag:

Vi kommer ut till er, monterar, möblerar och plockar undan och städar efter oss. Det tar inte lång tid innan ni kan ta lokalerna i bruk igen. Anlitar ni oss för möbelmontering slipper ni fördröjningar, ryggont och felaktigt utförda monteringar.

Här är vad vi kan erbjuda vid ett monteringsuppdrag:

  • Transport av möbler
  • Inbärning av möbler
  • Avemballering
  • Montage av möbler
  • Utplacering av möbler enligt kundens önskemål.
  • Förankring i vägg
  • Uppsågning av hål
  • Grovstädning av platsen där uppdraget utförts
  • Bortforsling av gamla möbler och inredning till återvinning

Alla våra kunder har kvalitetsgaranti så att vi snabbt kan ställa något till rätt om det är något du skulle bli mindre nöjd med. Vi är dessutom ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av möbelmontering i Stockholm.