Möbelmontering Stockholm

Välkommen till Peter Åkare – en flyttfirma som utför möbelmontering och en rad andra flyttjänster i Stockholm och angränsande län. Oavsett om vi genomför ett uppdrag inom bohagsflytt, kontorsflytt eller möbelmontering är kvalitet och hållbarhet.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om möbelmontering eller någon annan av våra tjänster!

Vi fixar möbelmontering i Stockholm

Våra erfarna flyttare hjälper dig eller ditt företag att montera eller demontera möbler, hyllor, tv-apparater och annan inredning. Om du låter oss sköta arbetet så får du tillgång till experter med kunskap, erfarenhet och rätt verktyg. Det är bara att meddela oss vilka möbler du behöver hjälp med så kan vi lösa det. Tillsammans med dig utformar vi en funktionell plan för ditt projekt.

Vi monterar möbler åt såväl privatpersoner som företagskunder.

Flyttpersonal arbetar med möbelmontering i lokal

Beställ gratis prisuppgift för möbelmontering

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Varför möbelmontering?

Efter en bohags- eller kontorsflytt ka det vara slitsamt och tidsödande att montera nya möbler, inredning och utrustning. Visst vore det skönt att bara kunna installera sig i den nya bostaden eller lokalen och komma igång med vardagslivet eller verksamheten med en gång.

Låt oss på Peter Åkare ta hand om möbelmonteringen så kan du ägna dig åt andra, mer inspirerande och konstruktiva saker. Vi monterar alla typer av möblemang, inredning av de flesta slag och behärskar även montering av teknisk utrustning. Väggfast utrustning kan vi också hjälpa till att få upp – vi har hjälpt en rad kunder att montera white boards, tv-skärmar, hyllor och mycket annat på väggen. Vi monterar även möbler från IKEA och andra stora kedjor och kan självklart även hjälpa till med nedmontering om det skulle behövas.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Våryra på åkeriet!

Just nu 30% i rabatt 30% i rabatt på alla bokningar

Ange kod    Vår2024    i rutan för kampanjkod när du fyller i vårt offertformulär eller kontaktar oss direkt.

Skynda att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Just nu fri utlåning av flyttkartonger och packpapper inkl. leverans t/r, fri fram o hemkörning (Ord 30 min/väg)

Välj oss! En seriös flyttfirma sedan 40 år i Stockholm

❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

Psst! Du vet väl att du alltid stödjer Barncancerfonden när du anlitar oss för din flytt?

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Lång erfarenhet och stor kunskap

Vi har utfört hundratals flyttar och möbelmonteringar hela Stockholmsområdet vilket har gett oss stor erfarenhet av att ta ett totalansvar för både små och stora projekt. Möbelmontering innebär mer än att bara sätta ihop möblerna, de ska även transporteras, bäras in på plats, emballaget ska av, möblerna ska monteras och till sist sättas på plats eller fästas. Dessutom ingår det ofta i arbetet att frakta bort gamla möbler till återvinningen på ett korrekt sätt. Många uppdrag måste genomföras på kort tid. Vi planerar alltid noga för att hinna avsluta varje jobb på rätt slutdatum. Med hjälp av egna transportbilar och lagerlokaler kan vi förbereda arbetet på ett effektivt sätt.

Så här utför vi en möbelmontering i Stockholm i korta drag:

Vi kommer ut till er, monterar, möblerar och plockar undan och städar efter oss. Det tar inte lång tid innan ni kan ta lokalerna i bruk igen. Anlitar ni oss för möbelmontering slipper ni fördröjningar, ryggont och felaktigt utförda monteringar.

Här är vad vi kan erbjuda vid ett monteringsuppdrag:

  • Transport av möbler
  • Inbärning av möbler
  • Avemballering
  • Montage av möbler
  • Utplacering av möbler enligt kundens önskemål.
  • Förankring i vägg
  • Uppsågning av hål
  • Grovstädning av platsen där uppdraget utförts
  • Bortforsling av gamla möbler och inredning till återvinning

Alla våra kunder har kvalitetsgaranti så att vi snabbt kan ställa något till rätt om det är något du skulle bli mindre nöjd med. Vi är dessutom ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av möbelmontering i Stockholm.