Bohagsflytt Stockholm

Låt Peter Åkare genomföra din bohagsflytt i Stockholm! Vi erbjuder flyttjänster med personlig service utförd av kunnig flyttpersonal med lång erfarenhet.

Kontakta oss för en förfrågan så sköter vi resten. Genom åren har vi hjälpt tusentals privatpersoner i Stockholm med omnejd med bohagsflytt. Små lägenheter eller stora villor, inga jobb är för stora och för små för oss.

Vi lever alltid upp till förväntningarna och utför alltid flytten enkelt, smidigt och säkert. Vi kan garantera att dina saker är i trygga händer hos oss när vi utför en bohagsflytt i Stockholm.

Varsam, punktlig och effektiv bohagsflytt i Stockholm

Efter att ha utfört flyttjänster i många har vi den erfarenhet som krävs för att få jobbet att flyta. Vi har full koll på vägarna i huvudstaden, kan navigera genvägar och flaskhalsar och har alla nödvändiga parkeringstillstånd. Detta ger oss möjligheten att genomföra en effektiv och smidig flytt där våra kunder får valuta för pengarna.

Nedpackning, demontering, transport, uppackning och möblering – när du anlitar oss för en bohagsflytt får du en riktigt vass helhetstjänst. Vi kan även erbjuda flyttstädning, vindsröjning och hjälpa med transporten av grovsoporna till återvinningen. Kontakta oss redan idag så berättar vi vad vi kan hjälpa dig med – vi kan skräddarsy en flyttjänst som passar just dig perfekt.

Två flyttarbetare jobbar med kartonger under bohagsflytt

Beställ gratis prisuppgift för bohagsflytt

Hög servicenivå till bra pris

Hos oss får du en bohagsflytt med hög servicenivå till bra pris. Våra rutinerade och lyhörda medarbetare ser till att ditt bohag lämnar den gamla adressen och kommer till den nya på ett snabbt och tryggt sätt.

Att genomföra en flytt är ett tungt jobb som kräver bra fysik och kunskaper om hur man utför tunga lyft på ett säkert sätt. Det är inte ovanligt att ovana personer skadar sig när tunga saker ska lyftas, inte minst i trappor och andra trånga och komplicerade utrymmen. För ovana personer kan dessutom en flytt ta onödigt lång tid. Anlitar du oss så kommer allt att flyta på betydligt fortare.

Vi utför flyttar varje dag – men ändå arbetar vi inte på rutin. En flytt är en stor händelse i människors liv och det blir ofta mer jobb än vad man har tänkt från början. Därför går vi in i varje flytt med samma engagemang – 100 procent nöjda kunder är alltid vårt mål.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Just nu 30% i rabatt 30% i rabatt på alla bokningar

Ange kod    peter2024    i rutan för kampanjkod när du fyller i vårt offertformulär eller kontaktar oss direkt.

Skynda att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Just nu fri utlåning av flyttkartonger och packpapper inkl. leverans t/r, fri fram o hemkörning (Ord 30 min/väg)

Välj oss! En seriös flyttfirma sedan 40 år i Stockholm

❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

Psst! Du vet väl att du alltid stödjer Barncancerfonden när du anlitar oss för din flytt?

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Bohagsflytt Stockholm – så förbereder du dig

En flytt är ett stort projekt och det är alltid bra att vara ordentligt förberedd. Här är några tips på hur du ska planera tiden innan flytten. Tiderna är givetvis ungefärliga, men kan fungera som tumregler.

Två veckor kvar

Börja sortera kläder och annat som ska kastas eller skänkas bort.

En vecka kvar

Säg upp olika abonnemang (el, telefon, bredband etc.)eller ändra till nya adressen. Anmäl adressändring. Beställ städhjälp.

5-6 dagar kvar

Gå igenom och städa vind, källare garage och förråd. Sortera, städa och lägg det som ska slängas i sopsäckar. Samla ihop all värdesaker så att du har dem på samma ställe.

2-3 dagar kvar

Packa kläder och linne som du inte kommer använda i närtid samt böcker, tidningar och mjuka saker. Packa ned de kökssaker du inte kommer behöva de närmaste dagarna. Rengör hyllor och skåp.

1 dag kvar

Samla in alla nycklar till den gamla bostaden och se till att du har nycklar till den nya. Och kontrollera att du har gjort allt på din checklista.

Välkommen att kontakta oss på Peter Åkare – en rutinerad expert på bohagsflytt i Stockholm.