08 - 31 03 66 [email protected]

Flyttfirma med stor erfarenhet

Söker Ni en flyttfirma? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till med privatflytt och bohagsflytt! Vi tar alltid ansvarsfullt hand om alla föremål som ska flyttas. Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade, miljövänliga och enligt Sveriges Åkeriföretags regler. Vi kör ut flyttkartonger och annat packmaterial gratis till Er. Låna detta helt gratis under flytten. Skicka en offertförfrågan och få svar med pris direkt eller inom 6 timmar alla dagar i veckan!

Hos Flyttfirma Peter Åkare AB kan Ni bland annat hyra expressarbetare, packmästare, scenarbetare, lagermän, vaktmästare, chaufförer, byggnadsarbetare, lokalvårdare och få hjälp med vindsröjning och möbelmontering m.m. Självklart har vi kollektivavtal, f-skatt och alla våra uppdrag är försäkrade genom Trygg Hansa. Genom vår kvalitetspolicy garanterar vi att vi levererar upp till era förväntningar. Flyttuppdragen sker enligt Sveriges Åkeriföretags bestämmelser.

Beställ gratis prisuppgift för bohagsflytt

När Ni anlitar oss ingår givetvis gratis flyttbesiktning. Vi ger gratis offert snabbt! Allt nödvändigt packmaterial kan lånas av oss vid behov. Ange bara vad Ni behöver i samband med Er beställning av bohagsflytt eller annan tjänst som Ni önskar anlita oss för.

Bra pris inom 6 timmar!

Vi skickar svar med pris inom 6 timmar (oftast mycket snabbare) alla dagar i veckan. Använd offertförfrågan här på sidan så vet vi vad Ni behöver för hjälp. Det går också bra att maila oss direkt på [email protected] eller ringa oss på 08-31 03 66.

Vi svarar även på frågor och ger tips och råd! Tveka inte att kontakta oss eller besök oss på vårt kontor alla vardagar i veckan, självklart bjuder vi på riktigt gott kaffe!

Superbra tips inför Er flytt!

Ta del av våra praktiska flyttips som vi har samlat på vår hemsida. Bocka av det viktigaste så att Ni har allt under kontroll inför det datum Ni vill ha vår service. Klicka här för att läsa våra flyttips.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Superkampanj!

Skriv in "superkampanj" i rutan för kampanjkod när du fyller i formuläret för offert. Just nu får du hela 25% rabatt på vårt ordinarie pris när du anlitar oss som flyttfirma i Stockholm! Skynda dig att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Logotyp Reco.se kundbetyg

5.0/5 i kundbetyg hos Reco

Läs fler uppriktiga kundomdömen ›

5 av 5 i kundbetyg från Reco

”Duktig och trevlig personal, mycket professionellt!”

Michelle W

5 av 5 i kundbetyg från Reco

“Vi bokade pack- och flytthjälp hos Peter Åkare nu när vi skulle flytta. Det var en mycket bra investering”
Emma F

 

5 av 5 i kundbetyg från Reco

“Flyttkillarna är hur omtänksamma som helst och är så trevliga. God service med fint leende.”
Alana S

 

5 av 5 i kundbetyg från Reco

“Bra, trevliga och professionella killar.”
Tim S

 

Så här funkar det!

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttfirma som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar. 

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Vår skickliga personal kan utföra alla typer av flyttar

Som flyttfirma är vi flexibla och anpassar tjänsterna efter kundens behov. Villa, lägenhet, sommarhus eller kontor – vi hjälper dig att flytta. Ta kontakt med oss så kan vi skräddarsy ett passande upplägg.

Att flytta är ett tungt jobb som kräver en hel del kunskap och erfarenhet. Gör man fel riskerar man att orsaka skador – både på bohaget på grund av tappade grepp och slarvig packning och kroppen på grund av felaktiga lyft. För att göra tunga lyft krävs både teknik och god fysik och för att allt ska få plats i flyttbilen krävs ett väl utvecklat sinne för logistik. Vår erfarna flyttpersonal kan hjälpa dig att få flytten att flyta utan några incidenter.

Det lönar sig att ta hjälp av oss

Det kommer att löna sig att ta hjälp med flytten av oss på Peter Åkare. Att ta hand om flytten själv blir lätt tidsödande och kostar en hel del bensin då det kan bli en hel del åkande med eget eller hyrt fordon. Dessutom kan det vara värt att fundera på vad du vill ödsla din tid på – att bära flyttkartonger eller att leva livet? Låter du oss ta hand om flytten så får du tid över till roligare saker.

Välkommen att kontakta oss på Peter Åkare – en erfaren och kunnig flyttfirma.

Tips och råd inför en flytt

Vår trygghetsgaranti och miljöansvar!

Praktiska hjälpmedel för flytten

Finns det några praktiska hjälpmedel för flytten som kan förenkla hela processen? Att flytta innebär en stor påfrestning för både kropp och själ. Det senare som en följd av den ökade stress som kan komma. Saker och ting kan gå fel unde ren flytt och det ökar i sin tur...

Vad utgör tunga lyft vid en flytt?

Vad utgör tunga lyft vid en flytt egentligen och vad bör man tänka på i samband med sådana? Tunga lyft innebär att otympliga, tunga och allmänt bökiga föremål ska flyttas. Det kan handla om att ett kassaskåp ska flyttas, det kan handla om en värmepump eller om att en...

Regler för RUT-avdrag vid flytt

Vilka regler för Rut-avdrag vid flytt finns - och vad är möjligt att använda rut-avdraget för? Att Rut-avdraget går att använda i samband med en flytt är något som förenklat hela processen. Som privatperson kan man, genom detta, se till att anlita en flyttfirma för...

ⓘ Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.