Tips inför flytt med checklista

Det är alltid mycket att fixa runt omkring en flyttning. Därför har vi tagit fram lite tips som kan underlätta både för Er och för oss. Följande punkter är bra att gå igenom och tänka på i god tid före flyttdagen. Saknar Ni något här eller vill ni fråga om något annat specifikt angående er flytt? Ring oss på 08 – 31 03 66 eller maila på info@peterakare.se

flyttfirma
Kunder skriver under och bokar in flytt med personal på flyttfirma Peter Åkare AB

Boka in datum och eventuell flyttstädning i god tid med oss

Vi erbjuder komplett service vid våra flyttjänster och kan ge förmånliga priser på flyttstädning i samband med uppdraget.

Avtal / hyreskontrakt som visas upp i bild vid privatflytt eller kontorsflytt

Säg upp eventuellt hyreskontrakt

Både när det gäller privatflytt och kontorsflytt så behöver Ni i regel se över vad som gäller i ert kontrakt och säga upp det om lokalen eller bostaden inte längre ska nyttjas av er.

Säg upp abonnemang innan flytt - tips från Peter Åkare AB

Säg upp abonnemang

Se över fasta kostnader som löper på automatiskt så att de sägs upp eller flyttas över till Er nya adress så slipper Ni onödiga kostnader efter flytten.

Underlätta framkomlighet vid flytt för flyttfirman - Tips från Peter Åkare AB

Underlätta framkomligheten för flyttfirman

Vid upphämtning i och utanför lokalen eller bostaden behövs det ofta en del utrymme för att bära ut tunga eller stora föremål. Försök att i förväg planera och flytta undan eventuella hinder som tar upp onödig plats t.ex. vid entrén, vid hissar och trapphus.

Ta gärna reda på om det finns några avvikande förbud vid parkering eller lastning av gods vid adresserna som flytten sker mellan.

Familj som packar i saker i flyttkartonger från Peter Åkare AB

Beställ gratis flyttkartonger och packmaterial från oss

När ni anlitar oss ordnar vi självklart kostnadsfritt så att ni får låna flyttkartonger och annat nödvändigt packmaterial. Vi hämtar och lämnar hos er med en servicebil.

Ta själv med värdersaker vid flytt. Man och kvinna packar sina värdesaker i flyttkartonger

Ta själv med värdesaker som kontanter, smycken m.m.

Vi hjälper alltid till med så mycket vi kan vid flytten men vissa saker kan vara särskilt ömtåliga eller kräva särskild hantering. Packa därför med Era egna personliga värdesaker så att Ni själva vet var de finns under flytten, vi tar hand om resten.

Vi ansvarar ej för blommor, speciellt vintertid är det lätt att de fryser sönder.

Beställ gratis offert här för uppdrag

Klicka på knappen nedan för att växla mellan Privatperson eller Företag för att få offert på flytt, transport eller våra andra tjänster.

Privatperson
Företag

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael