08 - 31 03 66 [email protected]

Tips inför flytt med checklista

Det är alltid mycket att fixa runt omkring en flyttning. Därför har vi tagit fram lite tips som kan underlätta både för Er och för oss. Följande punkter är bra att gå igenom och tänka på i god tid före flyttdagen.

Saknar Ni något här eller vill ni fråga om något annat specifikt angående er flytt? Ring oss på 08 – 31 03 66 eller maila på [email protected]

Boka in datum och eventuell flyttstädning i god tid med oss

Vi erbjuder komplett service vid våra flyttjänster och kan ge förmånliga priser på flyttstädning i samband med uppdraget.

Säg upp eventuellt hyreskontrakt

Både när det gäller privatflytt och kontorsflytt så behöver Ni i regel se över vad som gäller i ert kontrakt och säga upp det om lokalen eller bostaden inte längre ska nyttjas av er.

Säg upp abonnemang

Se över fasta kostnader som löper på automatiskt så att de sägs upp eller flyttas över till Er nya adress så slipper Ni onödiga kostnader efter flytten.

Underlätta framkomligheten för flyttfirman

Vid upphämtning i och utanför lokalen eller bostaden behövs det ofta en del utrymme för att bära ut tunga eller stora föremål. Försök att i förväg planera och flytta undan eventuella hinder som tar upp onödig plats t.ex. vid entrén, vid hissar och trapphus.

Ta gärna reda på om det finns några avvikande förbud vid parkering eller lastning av gods vid adresserna som flytten sker mellan.

Beställ gratis flyttkartonger och packmaterial från oss

När ni anlitar oss ordnar vi självklart kostnadsfritt så att ni får låna flyttkartonger och annat nödvändigt packmaterial. Vi hämtar och lämnar hos er med en servicebil.

Ta själv med värdesaker som kontanter, smycken m.m.

Vi hjälper alltid till med så mycket vi kan vid flytten men vissa saker kan vara särskilt ömtåliga eller kräva särskild hantering. Packa därför med Era egna personliga värdesaker så att Ni själva vet var de finns under flytten, vi tar hand om resten.

Vi ansvarar ej för blommor, speciellt vintertid är det lätt att de fryser sönder.

Beställ gratis offert, få svar inom 6 timmar!

20% sommarrabatt!

Hej där!

Vi kör just nu för fullt med att hjälpa kunder att flytta över hela Stockholm. Passa på nu under vår specialkampanj med 20% på alla flyttjänster när du bokar online! Ange ”Sommar 20%” i rutan övrigt när du bokar eller frågar om pris.

-

B-körkorts chaufförer sökes

Just nu söker vi B-chaufförer omgående till våra nyare lätta lastbilar.

Läs mer här

-