Magasinering Stockholm

Peter Åkare AB skräddarsyr tjänster inom magasinering efter dina behov. Servicetänk och erfaren personal är våra främsta ledord när vi tar hand om dina saker.

Vi hjälper privatpersoner och företag med magasinering i Stockholm. Du kan behöva förvara dina tillhörigheter under en renovering och vill slippa åka runt till släkt och vänner med all bråte? Ditt företag ska kanske flytta till nya lokaler och behöver en plats alla ställa datorer och annat innan allt börjar ta form.

Allt kommer att bli mycket enklare för dig om du anlitar oss för magasinering i Stockholm. Hos oss är dina möbler och andra tillhörigheter säkra i larmade utrymmen. Hur mycket utrymme som behövs bestämmer du själv, det går att anpassa efter hur mycket du behöver ha magasinerat.

Magasinering med trygga transporter

Vi hjälper självklart till med transporten till magasineringen om det behövs, vi är experter på flytt och transport och tar hand om dina tillhörigheter på ett effektivt och varsamt sätt. Särskilt när man ska göra en större flytt och behöver magasinera många och stora ägodelar så finns det mycket att vinna på att anlita en erfaren flytt- och transportfirma som Peter Åkare. Vi har lång erfarenhet av flyttar och kan enkelt ordna hela transporten så att den flyter på utan problem.

I Stockholm är det inte alltid lätt att hitta lämpliga platser för magasinering och det kan ofta bli onödigt dyrt. Hos oss kan du hitta den plats du behöver, oavsett om du behöver förvara sakerna i en vecka eller flera månader. Vi har gott om säkra lagerlokaler till överkomliga priser och du kan hitta något som passar dina behov, oavsett mängd, tid och vad det du behöver förvara.

Arbetare som styr lådor som ska till magasinering i förvaringslokal

Beställ gratis prisuppgift för magasinering

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Vi hjälper dig med professionell packning

Bra att tänka inför magasinering av dina eller ditt företags tillhörigheter är att packa tätt och noga så att bohaget tar så lite plats som möjligt. Men snåla inte för mycket med emballaget – du vill inte att något ska gå sönder vid flytt eller magasinering. Låter du oss sköta jobbet så kommer allt att bli ordentligt packat – vår erfarenhet garanterar att det inte kommer att ske några nybörjarmisstag.

Våra professionella packmästare vet hur varje moment ska genomföras för att magasineringen ska bli så effektiv och säker som möjligt.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Våryra på åkeriet!

Just nu 30% i rabatt 30% i rabatt på alla bokningar

Ange kod    Vår2024    i rutan för kampanjkod när du fyller i vårt offertformulär eller kontaktar oss direkt.

Skynda att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Just nu fri utlåning av flyttkartonger och packpapper inkl. leverans t/r, fri fram o hemkörning (Ord 30 min/väg)

Välj oss! En seriös flyttfirma sedan 40 år i Stockholm

❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

Psst! Du vet väl att du alltid stödjer Barncancerfonden när du anlitar oss för din flytt?

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Lämpliga tillfällen för magasinering i Stockholm:

  • Du befinner dig mellan två boenden.
  • Du ska ut på en långresa och hyr ut din bostad under tiden
  • Renovering/tillbyggnad ska genomföras
  • Du har skrymmande saker som bara används under vissa säsonger och tar för mycket plats under lågsäsong
  • Vid uthyrning av bostad

Säker och trygg magasinering i Stockholm

Det kan kännas lite osäker att lämna över saker och föremål i andras händer. Därför är säkerheten i fokus för oss när det handlar om magasinering. Våra lokaler är övervakade av kameror, de är larmade och kopplade till en larmcentral. Hos oss är dina tillhörigheter i trygga händer. Vi är kort och gott det trygga, bekväma och prisvärda alternativet för magasinering i Stockholm.