Bekymmersfri flyttfirma i Järfälla

I hjärtat av Järfälla, där staden bubblar av liv och rörelse tack vare dess snabba expansion som bostads- och affärsdistrikt, står Peter Åkare redo att förenkla din flyttprocess. Vårt team erbjuder mer än bara transport; vi är här för att minska din stress, optimera din flyttning och garantera att dina tillhörigheter hanteras med största möjliga omsorg och professionalism.

Varför anlita Peter Åkare?

Att flytta kan vara en av de mest stressfyllda upplevelserna i en persons liv, men med rätt support kan det också vara en friktionsfri och till och med angenäm process. Här är några fördelar med att välja Peter Åkares Flyttfirma:

 • Effektivitet: Vårt team är snabbt och effektivt, vilket sparar både tid och energi.
 • Mindre stress: Vi tar hand om alla detaljer, vilket minimerar den stress som ofta följer med en stor flytt.
 • Skadefritt: Vår expertis och utrustning minskar risken för skador på dina ägodelar och tidigare bostad under flyttprocessen.
Flyttfirma Stockholm, flyttarbetare flyttar inredning

Beställ gratis prisuppgift för bohagsflytt

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Tjänster vi erbjuder

Hemflytt

Från lägenheter till villor, vårt fullservicepaket innefattar förpackning, säker transport och uppackning i ditt nya hem. Vi erbjuder även specialförpackningar för ömtåliga föremål som konst och antikviteter för att garantera deras säkerhet.

Kontorsflytt

Peter Åkares Flyttfirma förstår vikten av effektivitet och minimal driftstörning när det kommer till företagsflyttar. Vi erbjuder omfattande logistiska planer för att säkerställa en snabb och säker överföring av all kontorsutrustning och dokumentation, med så lite störning av den dagliga verksamheten som möjligt.

Specialtjänster

 • Piano- och Konsttransporter: Vi hanterar dina mest värdefulla och skrymmande föremål med extra omsorg.
 • Städtjänster: Vi kan rengöra både din gamla och nya bostad före och efter flytten, vilket erbjuder en komplett flyttlösning.
 • Förvaring: Om du behöver temporär förvaring i flyttprocessen erbjuder vi säkra och tillgängliga förvaringslösningar.
Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm
Flyttarbetare jobbar med flytt vid flyttbil

Välj Rätt Flyttfirma i Järfälla

Att välja rätt flyttfirma är avgörande för en smidig flytt. Här är några tips för att säkerställa att du gör det bästa valet:

 • Reputation: Läs kundrecensioner och företagets rykte. Peter Åkares långa historia och positiva kundomdömen talar för vår pålitlighet och kvalitet.
 • Pris och Värde: Jämför priser, men överväg också vilket värde du får för pengarna. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med transparenta kvoter utan dolda avgifter.
 • Konsultation: Ta en första diskussion med oss för att känna av hur vi kan möta just dina behov.

Förberedelser Inför Flytten

En välplanerad flytt börjar långt innan flyttdagen. Här är en checklista för att förbereda:

 • Sortering: Börja med att sortera och märka alla dina tillhörigheter. Detta förenklar packningen och uppackningen.
 • Förpackningsmaterial: Använd kvalitetsmaterial för att skydda dina saker under transport.
 • Personliga Tillhörigheter: Packa en lättillgänglig väska med nödvändigheter du kan behöva under flyttdagen.

På Flyttdagen

På den stora dagen, kan du förvänta dig att vårt team:

 • Tidseffektivitet: Kommer i tid och arbetar effektivt för att hålla till den uppsatta tidsplanen.
 • Professionalism: Hanterar alla föremål och situationer med största professionalitet och respekt.
 • Kommunikation: Håller dig uppdaterad genom hela processen.

Efter Flytten

Efter att flytten är genomförd, hjälper vi gärna till med uppackning och grundläggande installation av möbler och utrustning, så att du kan börja anpassa dig till ditt nya hem eller kontor med en gång.

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Tips och råd inför en flytt med checklista

Vi har samlat ihop ett flertal nyttiga tips i en checklista som du kan ta del av innan det är dags att flytta.

Trygghetsgaranti och miljöansvar

Vi vill att du som kund ska vet att vi bryr oss både om dig och miljön när vi utför våra uppdrag.

Välj Peter Åkare

Att välja Peter Åkares Flyttfirma i Järfälla innebär att du väljer en partner som står för trygghet, effektivitet och kvalitet. Vi ser till att din flytt blir så bekymmersfri som möjligt, med fullständig respekt för dina tillhörigheter och dina önskemål. Låt oss hjälpa dig att ta steget till ett nytt kapitel i ditt liv eller ditt företags historia.

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael