Personaluthyrning och bemanning i Stockholm

Har du stor personalomsättning på ditt företag och är i behov av rätt personal på kort varsel?

Peter Åkare erbjuder personaluthyrning i Stockholm – hos oss hittar du kompetent personal inom flera områden. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med bemanning. Vi har hjälpt många företag att hitta rätt person till rätt plats!

Bemanning Stockholm – många fördelar

Det finns en rad fördelar med att anlita oss på Peter Åkare för bemanning. Vi levererar alltid rätt person och får kompetent bemanning. Använd våra tjänster när du har behov av duktig och erfaren personal på grund av sjukdom, semester, ledighet eller arbets- och produktionstoppar.

Vi kan hjälpa dig att täcka behovet av kompetenta medarbetare och ge dig möjlighet att effektivisera verksamheten.

bemanning

Beställ gratis prisuppgift för bemanning eller personaluthyrning

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Flexibla perioder – hyr personal i dagar eller månader

Hyr du personal av oss så får du tillgång till kvalificerade och erfarna medarbetare under exakt den tid de kommer att behövas. Några dagar, ett par veckor eller ett halvår – vår bemanning i Stockholm fungerar på ett flexibelt sätt och du kan betala ett fast arvode.

Du behöver inte oroa dig för pappersarbetet heller – du betalar bara för den tid den inhyrda personalen arbetar hos dig och behöver inte tänka på arbetsgivaravgifter, semester och sjukersättningar.

Några av våra företagskunder

Kungliga Djurgårdens Förvaltning, KTH, Bonniers, Universal Music, ABBA-Museet, PEAB, Live Nation, Fredrik Eklunds fastighetsförmedling, Hufvudstaden AB, Signalisten, Kinnevik, TV4, Saltkråkan AB, Statoil, Åhléns, Stockholms stad, Tele2 Arena m.fl.

Två arbetare i lagerlokal via personaluthyrning Stockholm hos Peter Åkare AB

Vinterspecial

Bokar du in en flytt mellan december-mars så erbjuder vi dig 25% rabatt när du skriver in ”vinterspecial” i rutan för kampanjkod i vårt offertformulär. OBS! Vårt bokningsschema är begränsat!

Du vet väl att vi alltid har gratis utlåning av flyttkartonger, kostnadsfri leverans tur och retur samt gratis fram och -hemkörning

Bonus!

Vi lottar ut en iPhone 12 till en av våra kunder!

iPhone 12 med blå och gul bakgrund på skärm
Reco.se logotyp

5.0/5 i kundbetyg hos Reco

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

”Duktig och trevlig personal, mycket professionellt!”
Michelle W

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Vi bokade pack- och flytthjälp hos Peter Åkare nu när vi skulle flytta. Det var en mycket bra investering”
Emma F

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Flyttkillarna är hur omtänksamma som helst och är så trevliga. God service med fint leende.”
Alana S

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Bra, trevliga och professionella killar.”
Tim S

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Personaluthyrning Stockholm – breda kompetenser.

Hos oss på Peter Åkare erbjuder vi personaluthyrning inom en rad områden. Här är några av dem:

  • Expressarbetare. Kompetent personal som behärskar allt som har med flyttbranschen att göra: packning, demontering och montering, transport, tippkörning, uppackning och mycket annat. Söker du bemanning inom flytt så hittar du garanterat rätt folk hos oss.
  • Packmästare. Våra erfarna packmästare är utbildade och vana att hantera ömtåliga och värdefulla saker. Du kan vara trygg i att dina tillhörigheter är i goda händer hos våra proffsiga packmästare.
  • Scenarbetare. Våra scenarbetare är långt ifrån bara ”roddare” som bär runt på förstärkare och instrument. Våra kvalificerade scenarbetare kan utföra en rad olika arbetsuppgifter som får konserter och evenemang att fungera som de ska.
  • Lagermän. Våra lagerarbetare är noggranna medarbetare och pålitliga lagspelare. Varuleveranser, lastning av pallar, sortering, inventering och beställning – våra lagerarbetare kan garanterad hålla ordning på lagret.
  • Vaktmästare. Service, underhåll, reparationer av lokaler – våra vaktmästare är serviceinriktade och praktiska medarbetare som skapar relationer med människor och inte backar för de många uppgifter som kan dyka upp på arbetsplatsen.
  • Chaufförer. Som flyttfirma kan vi självklart erbjuda bemanning med chaufförer med alla körkort. Trafiksäkra och erfarna bil –och lastbilsförare som hittar i Stockholm som i sin egen innerficka.
  • Byggnadsarbetare. Personaluthyrning av byggnadsarbetare finns det alltid ett stort behov i Stockholm där det alltid är full fart med byggandet. Hos oss hittar du en rad kompetenser som kan få ditt bygge att flyta på.
  • Lokalvårdare. Behöver du förstärkning till din städfirma? Våra lokalvårdare har erfarenhet av många lyckade flyttstädningar och behärskar verkligen arbetet.

Hög kvalitet lever upp till förväntningarna

Behöver du komma i kontakt med ett pålitligt företag som erbjuder personaluthyrning i Stockholm? Du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi titta på dina önskemål och hitta en lösning som gör att du får den bemanning du behöver. Genom vår kvalitetspolicy garanterar vi att vi levererar upp till era förväntningar.