Personaluthyrning och bemanning i Stockholm

Har du stor personalomsättning på ditt företag och är i behov av rätt personal på kort varsel?

Peter Åkare erbjuder personaluthyrning i Stockholm och angränsande län – hos oss hittar du kompetent personal inom flera områden. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med bemanning. Vi har hjälpt många företag att hitta rätt person till rätt plats!

Bemanning Stockholm – många fördelar

Det finns en rad fördelar med att anlita oss på Peter Åkare för bemanning. Vi levererar alltid rätt person och får kompetent bemanning. Använd våra tjänster när du har behov av duktig och erfaren personal på grund av sjukdom, semester, ledighet eller arbets- och produktionstoppar.

Vi kan hjälpa dig att täcka behovet av kompetenta medarbetare och ge dig möjlighet att effektivisera verksamheten.

bemanning

Personaluthyrning Stockholm – breda kompetenser.

Hos oss på Peter Åkare erbjuder vi personaluthyrning inom en rad områden. Här är några av dem:


  • Expressarbetare. Kompetent personal som behärskar allt som har med flyttbranschen att göra: packning, demontering och montering, transport, tippkörning, uppackning och mycket annat. Söker du bemanning inom flytt så hittar du garanterat rätt folk hos oss.
  • Packmästare. Våra erfarna packmästare är utbildade och vana att hantera ömtåliga och värdefulla saker. Du kan vara trygg i att dina tillhörigheter är i goda händer hos våra proffsiga packmästare.
  • Scenarbetare. Våra scenarbetare är långt ifrån bara ”roddare” som bär runt på förstärkare och instrument. Våra kvalificerade scenarbetare kan utföra en rad olika arbetsuppgifter som får konserter och evenemang att fungera som de ska.
  • Lagermän. Våra lagerarbetare är noggranna medarbetare och pålitliga lagspelare. Varuleveranser, lastning av pallar, sortering, inventering och beställning – våra lagerarbetare kan garanterad hålla ordning på lagret.
  • Vaktmästare. Service, underhåll, reparationer av lokaler – våra vaktmästare är serviceinriktade och praktiska medarbetare som skapar relationer med människor och inte backar för de många uppgifter som kan dyka upp på arbetsplatsen.
  • Chaufförer. Som flyttfirma kan vi självklart erbjuda bemanning med chaufförer med alla körkort. Trafiksäkra och erfarna bil –och lastbilsförare som hittar i Stockholm som i sin egen innerficka.
  • Byggnadsarbetare. Personaluthyrning av byggnadsarbetare finns det alltid ett stort behov i Stockholm där det alltid är full fart med byggandet. Hos oss hittar du en rad kompetenser som kan få ditt bygge att flyta på.
  • Lokalvårdare. Behöver du förstärkning till din städfirma? Våra lokalvårdare har erfarenhet av många lyckade flyttstädningar och behärskar verkligen arbetet.
   

Hög kvalitet lever upp till förväntningarna

Behöver du komma i kontakt med ett pålitligt företag som erbjuder personaluthyrning i Stockholm? Du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi titta på dina önskemål och hitta en lösning som gör att du får den bemanning du behöver. Genom vår kvalitetspolicy garanterar vi att vi levererar upp till era förväntningar.

Beställ gratis prisuppgift för bemanning eller personaluthyrning

Flexibla perioder – hyr personal i dagar eller månader

Hyr du personal av oss så får du tillgång till kvalificerade och erfarna medarbetare under exakt den tid de kommer att behövas. Några dagar, ett par veckor eller ett halvår – vår bemanning i Stockholm fungerar på ett flexibelt sätt och du kan betala ett fast arvode.

Du behöver inte oroa dig för pappersarbetet heller – du betalar bara för den tid den inhyrda personalen arbetar hos dig och behöver inte tänka på arbetsgivaravgifter, semester och sjukersättningar.

Några av våra företagskunder

Kungliga Djurgårdens Förvaltning, KTH, Bonniers, Universal Music, ABBA-Museet, PEAB, Live Nation, Fredrik Eklunds fastighetsförmedling, Hufvudstaden AB, Signalisten, Kinnevik, TV4, Saltkråkan AB, Statoil, Åhléns, Stockholms stad, Tele2 Arena m.fl.

Två arbetare i lagerlokal via personaluthyrning Stockholm hos Peter Åkare AB

Just nu 30% i rabatt 30% i rabatt på alla bokningar

Ange kod    peter2024    i rutan för kampanjkod när du fyller i vårt offertformulär eller kontaktar oss direkt.

Skynda att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Just nu fri utlåning av flyttkartonger och packpapper inkl. leverans t/r, fri fram o hemkörning (Ord 30 min/väg)

Välj oss! En seriös flyttfirma sedan 40 år i Stockholm

❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

Psst! Du vet väl att du alltid stödjer Barncancerfonden när du anlitar oss för din flytt?

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael