Flyttstädning Stockholm

Peter Åkare hjälper dig inte bara med flytten – vi kan ta hand om städningen också.

Flyttstädningen är något de flesta bävar för när det är dags att byta bostad. Slipp detta tunga arbete och du behöver inte oroa dig över bakläxor och omstädningar. Anlita oss för flyttstädning i Stockholm och rikta in dig på roligare saker.

Stor erfarenhet av allt som har med flytt att göra

Med vår stora erfarenhet från flyttbranschen kan vi erbjuda ett riktigt helhetspaket vid flytten. Vi sköter själva bohagsflytten, vi rensar ut vind och källare, kör till återvinningen med grovsopor, monterar möbler och städar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så genomför vi en riktigt proffsig städning som kommer att godkännas av hyresvärden eller den nya ägaren.

Två personer rengör fönster under flyttstädning

Beställ gratis prisuppgift för flyttstädning

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Flyttstädning i Stockholm ställer höga krav

Vi har stor erfarenhet och vet vilka höga krav som ställs på städningens kvalitet och på att den ska vara utförd på kort tid. Vi ser alltid till att städningen utförs enligt schema så att det inte blir några fördröjningar för dig eller personen som ska besiktiga städningen.

Det är många steg som ska hinnas med vid en flyttstädning då kraven är högre satta än vid vanliga städuppdrag. Här räcker det inte att dammsuga i all hast och sedan köra lite över golvet med en mopp. En flyttstädning kräver mer än så och vi slarvar inte med några jobb.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Vinterspecial

Bokar du in en flytt mellan december-mars så erbjuder vi dig 25% rabatt när du skriver in ”vinterspecial” i rutan för kampanjkod i vårt offertformulär. OBS! Vårt bokningsschema är begränsat!

Du vet väl att vi alltid har gratis utlåning av flyttkartonger, kostnadsfri leverans tur och retur samt gratis fram och -hemkörning

Bonus!

Vi lottar ut en iPhone 12 till en av våra kunder!

iPhone 12 med blå och gul bakgrund på skärm
Reco.se logotyp

5.0/5 i kundbetyg hos Reco

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

”Duktig och trevlig personal, mycket professionellt!”
Michelle W

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Vi bokade pack- och flytthjälp hos Peter Åkare nu när vi skulle flytta. Det var en mycket bra investering”
Emma F

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Flyttkillarna är hur omtänksamma som helst och är så trevliga. God service med fint leende.”
Alana S

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Bra, trevliga och professionella killar.”
Tim S

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Vi rengör i minsta vrå

När vi utför en flyttstädning så rengör vi i minsta vrå. I köket måste fläkten och spisens stänkskydd rengöras noggrant. I badrummet rensas golvbrunnen, varje list ska vara fri från smuts och alla ytor måste vara prickfria. Många glömmer att städa fasta garderober och rengöra ordentligt bakom spisen – inte vi. Vi putsar självklart också fönstren innan det är dags för din flytt.

Som privatperson utan professionell städvana är det lätt att man missar den typen av detaljer och det har man inte råd med om man vill slippa omstädningar. Beställ flyttstädning av oss så kommer du slippa bekymra dig om sådant och istället i lugn och ro fokusera på själva flytten. Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Gediget utbildad städpersonal

Vår städpersonal har gedigen utbildning inom städning och vet hur man på kort tid får arbetet gjort utan att tumma på kvaliteten. Vi arbetar med ergonomiskt korrekta metoder, godkända städmaterial och miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel. Allt för att få till ett riktigt bra resultat.

Oavsett om det handlar om flyttstädning eller någon annan av våra prisvärda tjänster så kan du känna dig trygg i en sak – allt vi företar oss präglas av kvalitet och hållbarhet. Vi lyssnar alltid på dina frågor och noterar dina önskemål – det är bara att kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.

100 procent nöjda kunder är vårt mål

Vi är ett erfaret företag, men det betyder inte att vi har tappat glöden och ambitionen. Vi känner varandra väl och samarbetar väl och alla nyanställda får hjälp att komma in i gänget och yrket. Vi tar alltid ett helhetsansvar och har 100 procent nöjda kunder som målsättning.

Är du i behov av en flyttstädning i Stockholm? Välkommen att höra av dig till oss på Peter Åkare!