Vindsröjning Stockholm

Har du svårt att slänga bort alla saker som ligger och skräpar på vinden, i källaren eller förrådet? Behöver du hjälp att rensa och forsla bort?

Peter Åkare erbjuder vindsröjning i Stockholm. Vi rensar och packar, kör bort till återvinningscentral eller skänker bort till välgörande ändamål. Anlitar du oss för att rensa vind, källare eller förråd så kommer ditt liv snart att kännas fräschare och enklare.

Är du i behov av en vindsröjning i Stockholm? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Snabb och smidig vinds- och källarröjning

När vi utför en vindsröjning så kommer du att bli förvånad över hur snabbt och smidigt den kan gå. Alla grejer som ingen använt sedan barnen flyttade ut, de gamla möblerna som blev över vid senaste flytten och de där kartongerna med gamla vaser, böcker, slitet porslin och annat som ni inte orkat åka iväg till återvinningen med – vi tar hand om det. Det går smidigt och snabbt och det kommer att bli lättare att hålla ordning på de saker som är viktigast och som du ändå väljer att behålla. Din vind kommer att bli som ny efter att du har anlitat oss för vindsröjning och borttransport.

Vi har tillgång till både släpvagnar och större bilar och kan även använda containers om det skulle handla om större mängder som ska forslas bort. Vi kan även röja och städa ur dödsbon.
Även företag kan samla på sig en hel del avfall, skräp, gamla möbler och andra saker som inte behövs längre. Vi hjälper självklart även företag att röja upp. Kontakta oss så kommer vi för att göra en kostnadsfri besiktning.

Två personer arbetar med vindsröjning på vind

Beställ gratis prisuppgift för vindsröjning inom Stockholm och angränsande län

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Att rensa ut då och då är ett måste

Förråd i källare, på vinden eller i uthus måste helt enkelt rensas, städas och tömmas emellanåt. Till exempel vid en stor vårstädning, eller vid omflyttningar inför en renovering i fastigheten. Behöver ni göra mer plats för förvaring i era förråd? Vi hjälper gärna till med packning, transport och magasinering.

Vi erbjuder alla kunder kvalitetsgaranti så att vi snabbt kan ställa något till rätt om det är något du skulle bli mindre nöjd med. Vi är dessutom ansvarsförsäkrade – en trygghet för våra kunder, det vet vi av erfarenhet.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Våryra på åkeriet!

Just nu 30% i rabatt 30% i rabatt på alla bokningar

Ange kod    Vår2024    i rutan för kampanjkod när du fyller i vårt offertformulär eller kontaktar oss direkt.

Skynda att boka eftersom vårt bokningsschema fylls på snabbt av våra kunder!

Just nu fri utlåning av flyttkartonger och packpapper inkl. leverans t/r, fri fram o hemkörning (Ord 30 min/väg)

Välj oss! En seriös flyttfirma sedan 40 år i Stockholm

❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

Psst! Du vet väl att du alltid stödjer Barncancerfonden när du anlitar oss för din flytt?

Våra kunder om oss

Fem gula stjärnor

“Allt gick väldigt smidigt. Killarna som kom var punktliga och effektiva. Har inget alls att anmärka på. Väldigt trevliga också. Stort tack.”

Rebecka

Fem gula stjärnor

“Vi fick hjälp av Tim och gänget, riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation. Det här var högt över förväntan.”

Mathias

Fem gula stjärnor

”Klockren flyttfirma. Hjälpsamma, flexibla och trevliga. Allt gick snabbt och enkelt. Lätt att låna kartonger. Rekommenderas!”

Nanna

Fem gula stjärnor

“Extremt bra flyttfirma, prisvärt, trevliga och packade alla våra saker väl. Har inget negativt att säga. Kommer utan tvekan anlita Peter Åkare vid nästa flytt!”

Mikael

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Vindsröjning Stockholm – några bra tumregler

  • Se till att tillräckligt med tid avsätts för arbetet.
  • Fråga dig själv ”behöver jag detta” och fundera på vilka saker som verkligen betyder något för dig.
  • Ha ett system för vad som ska behållas. Genomskinliga lådor kan vara bra att använda.
  • Sätt ett mål att hålla ordning i förrådet. Ibland kan det smärta att slänga bort gamla saker, men det är värt det.

En rad kompetenta flyttjänster

Vid sidan av vindsröjning så erbjuder vi en rad andra flyttjänster. Bohagsflytt, kontorsflytt, möbelmontering, personaluthyrning med mera. Hos oss på Peter Åkare kan du alltid räkna med ett proffsigt utfört arbete oavsett vilken tjänst det handlar om.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av vindsröjning i Stockholm. Vi kan skapa ny ordning i dina förrådsutrymmen.