Evakueringsflytt Stockholm

Dags för ett stambyte i huset? Eller ska det byggas om? Peter Åkare erbjuder evakueringsflytt till en tillfällig bostad som kan behövas när det är dags för ombyggnad eller upprustning.

Vi har lång erfarenhet av att genomföra evakueringsflyttar. Vi har evakuerat en lång rad lokaler och bostäder och kan hitta en lösning som passar dina behov och omständigheter.

Är du i behov av en evakueringsflytt i Stockholm? Välkommen att kontakta oss på Peter Åkare, vi hör av oss med offertförslag eller mer information inom kort.

Smidig evakuering med vår hjälp

Vi hjälper privatpersoner, bostadsbolag och byggföretag med evakuering i samband med renovering, stambyte, byggnation med mera. Själva evakueringsflytten kan ibland kännas som en ganska liten del av ett stort projekt, men det är många saker som ska flyta på och flytten kan ofta ta mycket mer tid än vad man har trott. Alla hyresgäster måste informeras i god tid och tidsplanen måste hålla. Det är många bollar som ska hållas i luften och det finns mycket att vinna på att anlita riktiga proffs på evakueringsflytt.

När vi hjälper dig att flytta så tar vi hand om hela paketet och lever upp till alla krav.
Vi kan ta hand om projektledning, evakueringsflyttar, tillfällig magasinering och återflytt. Packning och uppackning, montering – vi tar med fast hand om din evakueringsflytt i Stockholm. Vi har goda rekommendationer från stora fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Två flyttpersonal arbetare med transport vid evakueringsflytt

Beställ gratis prisuppgift för evakueringsflytt inom Stockholm och angränsande län

Angående COVID-19

Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Evakueringsflytt Stockholm – en kompetent helhetstjänst

Vi har stor erfarenhet av denna typ av flyttar och kan hjälpa dig hela vägen. Vi har stor kapacitet, erfaren personal, rymliga lastbilar och arbetar alltid hårt för att hålla uppsatta tidsscheman och budgetar. Vi hanterar självklart alla möbler och personliga tillhörigheter med varsamhet och packar allt noggrant efter väl inarbetade rutiner. Vi har även kunskap och erfarenhet av att genomföra tunga flyttar.

Stora fördelar att anlita oss

Att anlita en professionell flyttfirma med evakuering medför många fördelar. Den kompetensen kan komma till stor nytta, inte minst i kontakten med hyresgästerna. Som fastighetsägare är det mycket viktigt att agera på ett förebyggande sätt och undvika problem. Onödiga omflyttningar och dålig information till hyresgästerna är exempel på problem som kan skapa missnöje och otrivsel. Det är viktigt att tänka på att en evakuering redan från början är en stressig och obekväm upplevelse, gör den inte värre med en dåligt genomförd evakueringsflytt.

Två flyttarbetare från Flyttfirma Peter Åkare lastar in flyttkartonger i bil intill hus i Stockholm

Beställ flytt med oss nu så får du 25% vinterrabatt på priset

Ange kampanjkoden ”vinterpeter22” när du frågar om pris eller bokar våra flyttjänster så får du rabatten.

Obs! Vårt bokningsschema är begränsat så se till att du skickar in din bokning så snart du kan!

Självklart har vi alltid gratis utlåning av flyttkartonger som vi kör ut till dig innan flytten och vi hämtar även upp dem efter utförd flytt. Det kallar vi service!

Kvällsvy över skeppsholmsbron i Stockholm city. I bakgrunden syns huskroppar mot en blå himmel och vatten

Beställ flytt med oss nu så får du 25% vinterrabatt på priset

Ange kampanjkoden ”vinterpeter22” när du frågar om pris eller bokar våra flyttjänster så får du rabatten.

Obs! Vårt bokningsschema är begränsat så se till att du skickar in din bokning så snart du kan!

Självklart har vi alltid gratis utlåning av flyttkartonger som vi kör ut till dig innan flytten och vi hämtar även upp dem efter utförd flytt. Det kallar vi service!

Reco.se logotyp

Några kommentarer om oss

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

”Duktig och trevlig personal, mycket professionellt!”
Michelle W

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Vi bokade pack- och flytthjälp hos Peter Åkare nu när vi skulle flytta. Det var en mycket bra investering”
Emma F

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Flyttkillarna är hur omtänksamma som helst och är så trevliga. God service med fint leende.”
Alana S

Symbol för 5 av 5 i kundbetyg hos Reco

“Bra, trevliga och professionella killar.”
Tim S

Så här fungerar det!

Animation mellan logotyp och telefonsymbol

När det är dags att flytta

Då vill man ha kontakt med ett flyttbolag som man kan lita på. Vi har funnits i branschen sedan 80-talet och vi vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi tummar aldrig på kvalité då vi bara vill ha nöjda kunder.

Animation mellan karta och brevsymbol

Vi hjälper dig!

Här på vår hemsida kan du lämna de uppgifter du vill så får du en gratis offert inom 6 timmar. Vi har alltid som mål att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Animation mellan flyttlåda och flyttbil

Mer än bara flytt

Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt däremellan. Du vet väl att vi lånar ut kartonger, packmaterial gratis samt erbjuder kostnadsfri flyttbesiktning. Allt med generösa garantier och miljövänliga rutiner.

Stark kvalitetssäkring

Med hjälp av klara och tydliga direktiv i samband med flytten förebygger vi många svårigheter. För att lyckas med en heltäckande lösning så är det en stark kvalitetssäkring att anlita en erfaren flyttfirma som Peter Åkare vid evakueringsflytten.

För att vi ska kunna hålla en hög kvalitet på våra tjänster kan vi erbjuda möjligheter för magasinering under evakueringen. Vi arbetar bara med anställd personal som har stor erfarenhet av evakueringsflyttar som vet vad som behövs för att en evakuering ska flyta på så smidigt som möjligt.

Välkommen att kontakta oss på Peter Åkare – en erfaren expert på evakueringsflytt i Stockholm. Vi erbjuder även en rad andra tjänster, som bohagsflytt, kontorsflytt, återvinning, personaluthyrning med mera.