God Jul och Gott Nytt År önskar Peter Åkare

Dags att summera ännu ett år genom att säga God Jul och ett riktigt Gott Nytt År. Vi vill passa på att tacka våra kunder för året som gått – och samtidigt passa på att hälsa nya kunder välkomna.

Funderar ni på att flytta under julhelgen? Vi är den flyttfirma i Stockholm som kan erbjuda er smidigast möjliga flytt till bästa tänkbara pris. Vi håller stängt under Julafton och under Juldagen samt Nyårsafton och Nyårsdagen, men i övrigt så är det business as usual och full fart som vanligt. Vi kan hjälpa både privatpersoner och företag att flytta och vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd.

Varför inte börja det nya året på bästa sätt genom att låta oss sköta din flytt och där du fullt ut kan fokusera på att komma på plats i din nya bostad? Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi till att hitta en skräddarsydd lösning för din flytt. God Jul!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer
Arkiv