God Jul och Gott Nytt År önskar Peter Åkare

Dags att summera ännu ett år genom att säga God Jul och ett riktigt Gott Nytt År. Vi vill passa på att tacka våra kunder för året som gått – och samtidigt passa på att hälsa nya kunder välkomna.

Funderar ni på att flytta under julhelgen? Vi är den flyttfirma i Stockholm som kan erbjuda er smidigast möjliga flytt till bästa tänkbara pris. Vi håller stängt under Julafton och under Juldagen samt Nyårsafton och Nyårsdagen, men i övrigt så är det business as usual och full fart som vanligt. Vi kan hjälpa både privatpersoner och företag att flytta och vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd.

Varför inte börja det nya året på bästa sätt genom att låta oss sköta din flytt och där du fullt ut kan fokusera på att komma på plats i din nya bostad? Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi till att hitta en skräddarsydd lösning för din flytt. God Jul!

Senast publicerat

Hur fungerar elprisstödet?

Det är svår att sätta sig in i exakt hur elprisstödet fungerar. I den här texten ska vi försöka sammanfatta och förklara elprisstödet. Det finns

Läs mer

Barnsupporter 2023

Barn och cancer hör inte ihop. Självklart är vi med i kampen mot detta och stöttar Barncancerfonden genom att kontinuerligt ge ekonomiskt bidrag till forskningen

Läs mer