Vi är barnsupporter för barncancerfonden 2021

Vi fortsätter vårt stöd i kampen mot barncancer genom att även i år vara Barnsupporter 2021. Barn och cancer hör inte ihop! Tillsammans bidrar vi till den livsviktiga forskningen.

Diplom Tilldelat Flyttfirma Peter Åkare AB. Undertecknat Thorbjörn Larsson.

Följ @Barncancerfonden i sociala medier

Om kampanjen från Barncancerfonden

I Barnsupporter Företag 2021 möter vi Eston, 8 år som har behandlats för cancerdiagnosen neuroblastom. När han var på sjukhuset sprang han gärna omkring med sin droppställning i korridorerna och låtsades vara polis eller polishund. Men ibland gick det inte när smärtorna i magen och ena benet var för kraftiga.

Cirkulär bild på ett barn som står mitt emellan bokstäver på Barncancerfonden. Han har på sig svarta glasögon, grå tröja mörka byxor och svarta skor. Han ha kort rödbrunt hår. Framför honom ligger ein blå stol och en mjukisdjurstiger. Han har en tuff blick.

Eston, som nu är färdigbehandlad, tycker om att spela fotboll och bada.

Neuroblastom uppkommer i det sympatiska nervsystemet.

Senast publicerat

Hur fungerar elprisstödet?

Det är svår att sätta sig in i exakt hur elprisstödet fungerar. I den här texten ska vi försöka sammanfatta och förklara elprisstödet. Det finns

Läs mer

Barnsupporter 2023

Barn och cancer hör inte ihop. Självklart är vi med i kampen mot detta och stöttar Barncancerfonden genom att kontinuerligt ge ekonomiskt bidrag till forskningen

Läs mer