Nu kan vi köra skärgårdstransporter!

Stockholm stad hamn

Behöver ni flytthjälp i Stockholms skärgård? Nu kan vi i samarbete med Lidingö Sjötransport ta emot era uppdrag där vi flyttar ert gods över vatten omkring hela Stockholms skärgård. Vi flyttar det mesta, stort som smått, allt från bohag till olika transporter kring företagsevent m.m. Vi har självklart också personal som ni kan hyra av oss.

Beställ gratis offert här

Boka flyttfirma för privatflytt här

Boka kontorsflytt för företag här

Hyr vår personal här

Vi har lång erfarenhet av logistik och flyttningar av bohag och möbler till Stockholms Skärgård. Skärgården är en speciell miljö där kommunikationer ofta är otillgängliga och lite andra förutsättningar gäller jämfört med fastlandet. Därför är det viktigt att du tar hjälp av en flyttfirma som har erfarenhet av just denna speciella miljö – vi är den flyttfirman!

Vi syr ihop flytten tillsammans

Tillsammans kan vi sy ihop flytten med en planering som passar oss båda. Vi kollar in SMHI noga också så att inte sjötransporten hindras av dåligt väder.

I vissa fall fungerar det att ta med flyttbilen hela vägen till skärgårdsön, men ibland får man lasta om på kärror eller andra fordon för att det ska fungera. Vi vet hur vi ska gå till väga för att en flytt i skärgården ska flyta på ett smidigt sätt, om vi får skämta lite.

En skärgårdsflytt med flyt

Vid en skärgårdsflytt hjälper vi dig hela vägen. Vi hjälper till med packning, tillhandahåller kartonger och emballage, städning – och givetvis även själva flytten. Du bestämmer hur mycket du vill att vi ska göra – vi är flexibla och gör vad som behövs för att kunden ska bli nöjd. När vi tar hand en skärgårdsflytt kan du vara lugn hela vägen.

Kontakta oss med en offertförfrågan redan idag. 

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer