Cyber Monday 2018!

Håll utkik på vår hemsida och Facebook inför Cyber Monday, erbjudandena hittas bara via våra digitala kanaler. Erbjudanden och kampanjkoder för Cyber Monday gäller bara en gång per år.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är en stor shoppingdag runt om i världen för erbjudanden via internet och infaller första måndagen efter amerikanska Thanksgiving.

Cyber Monday hos Flyttfirma Peter Åkare AB

Vi på Flyttfirma Peter Åkare AB firar så klart Cyber Monday och Ni hittar som sagt våra aktuella priser på hemsidan.

Ska Ni flytta till ny bostad? Behövs nya lokaler till kontoret? Vi har lösningen och personal som hjälper till i alla sammanhang, stora som små, vi fixar det mesta!

Vet Ni någon som ska flytta snart? Tipsa dem om Flyttfirma Peter Åkare genom att dela det här inlägget eller klicka på delaknapparna på någon annan av sidorna på vår webbplats.

Tack för att Ni hjälper oss att bli bättre!

Senast publicerat

Stor flytt från Sveavägen i Stockholm till Slite på Gotland

Vi hjälpe för några dagar sedan en glad och nöjd kund med att flytta från stressiga Sveavägen i Stockholm till ett lugnt och stilla Slite på Gotland. Våra flyttkillar kom med färjan och bodde på hotell under natten. Nästa dag var det dags för lossning i Slite och sedan bar det av tillbaks med färjan efter ett väl utfört arbete.

Läs mer

Flytthjälp och RUT-avdraget

Vad gäller egentligen med flytthjälp och RUT-avdraget? Till en början – då RUT-avdraget såg dagens ljus – så var flytthjälp inte inkluderat. Men, sedan några

Läs mer