Certifierad Kvalitetspartner 2020

Kvalitetspartner Guldsigill 2020.

Vi fortsätter att vara Certifierad Kvalitetspartner i år och med det har vi även ny sigill som intygar detta.

Certifieringen innebär att vi kontrolleras på en rad punkter gällande hur vi sköter vår verksamhet, allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att du anlitar en seriös flyttfirma.

Du kan läsa mer om oss hos Kvalitetspartner här.

Boka flyttfirma för privatflytt via oss här

Boka kontorsflytt för företag via oss här

Hyr personal via oss här

Vad innebär det att vara en certifieras kvalitetspartner?

Kvalitetspartner finns till för att hjälpa företag och privatpersoner till trygga affärsrelationer.

Kvalitetspartner granskar företag – och samlar de seriösa och kvalitativa på en och samma plats. Allt för att både personer och företag enkelt ska kunna hitta pålitliga företag att samarbeta och göra affärer med.

Detta görs med en speciellt framtagen kombination av tjänster för både privatpersoner och företag. Varje företag, oavsett storlek och om det handlar om en flyttfirma eller någon annan verksamhet, granskas och certifieras för att pålitligheten ska kunna garanteras.

Knyt kontakt med ett certifierat företag

Med hjälp av kvalitetspartner får man inte bara en populär och säker kvalitetsstämpel, alla företag får dessutom chansen att synas och knyta kontakter.

Att vi är ett certifierat företag hos Kvalitetspartner innebär att du kan vara trygg i att vi är en trygg och seriös aktör inom branschen. Det finns tyvärr en del firmor som är mindre nogräknade, med denna kvalitetsstämpel kan du känna dig trygg i att din flytt är i trygga och kompetenta händer.

Denna certifiering visar att vi kan vara din långsiktiga partner, eftersom ett företags ekonomiska uthållighet är en faktor som granskas. Välkommen att kontakta oss på Peter Åkare – en kvalitetscertifierad flyttfirma i Stockholm

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer