Bra tips för att spara på utgifter i vardagen

Vi fick nyligen in ett bra tips om en mycket bra sida med en räknare där man ser hur man med enkla medel kan spara en hel del på de mindre utgifterna i vardagen. Lämpligt för dig som vill ha mer pengar över till annat roligt! På sidan får du även relaterad information kring hur du som planerar att låna kan beräkna hur mycket du kan spara över tid på små utgifter och på så sätt kanske till och med se till att inte behöva låna lika mycket som du först kanske trott.

Länk till Konsumentguidens Sparometer

En person sitter vid skrivbord och räknar på ekonomiska kalkyler med miniräknare, papper och penna

Vi hoppas detta kommer till nytta för dig som letar efter smarta vardagstips, eller när du till exempel håller på att kalkylera om du har råd att flytta till ett nytt boende.

Anlita en bra flyttfirma

Vi på Flyttfirma Peter Åkare har hjälpt kunder med uppdrag inom flytt i över 35 år. Hos oss får du gratis offert på din flytt. Vi lånar ut flyttkartonger, kör ut dem innan flytt och hämtar upp dem efter utfört flyttuppdrag helt kostnadsfritt. Vi har alltid kunden och att vara flexibel inför varje flytt som vårt främsta fokus!

Boka privatflytt av bohag

Företagsflytt och kontorsflytt

Hyr vår personal

Vi tackar Eva för tipset!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer