Vi stödjer Barncancerfonden 2022

Barn och cancer hör inte ihop! Tillsammans bidrar vi till den livsviktiga forskningen, gör det du också! Följ @Barncancerfonden i sociala medier.

Peter Åkare Diplom Barncancefonden 2022

Om kampanjen från Barncancerfonden

I Barnsupporter Företag 2022 får vi möta 7-åriga Moa. Hon har behandlats för ALL som betyder akut lymfatisk leukemi. På bilden ser du Moa, till vänster, med sin tvillingsyster Vera. 

Moa blev färdigbehandlad i september 2020. Moa och och Vera tycker om att spela fotboll, pyssla och träna friidrott. Moas har ett fint minne från hennes behandling; hela familjen fick sova över på sjukhuset natten till tvillingarnas födelsedag och morgonen därpå överraskade personalen dem med skönsång och paket.

Akut lymfatisk leukemi är den vanligaste formen av leukemi. Den behandlas mer eller mindre kontinuerligt med cytostatika under cirka två år.

Tack vare vår och andras hjälp kan Barncancerfonden fortsätta att finansiera den livsviktiga forskningen och ge stöd till drabbade familjer. Gör det du med!

Följ Barncancerfonen i sociala medier och på webben:

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Instagram

Barncancerfondens blogg

Hemsida

Behöver du flytthjälp?

Anlita en flyttfirma som tar ansvar för både miljö och människor. Vi bryr oss om dig som kund och vårt huvudmål är att du ska bli 100% nöjd med våra tjänster. Privatpersoner kan boka oss för bohagsflytt medans företag kan beställa kontorsflytt. För att hyra vår personal till olika relaterade tjänster skicka in en förfrågan om bemanning här. Behöver du fler tips och lära dig med om flytt och att byta boende m.m. läs gärna vår blogg där vi regelbundet delar med oss av vår erfarenhet som vi har samlat på oss sedan 1984. Med andra ord så kan vi branschen utan och innan!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer