Vi ställer upp för dig som behöver, leverans, flytthjälp eller bemanning

Just nu har vi som vi alla vet ett påfrestande läge för hela samhället med ett antal organisationer hårt belastade eller på annat sätt påverkade. Vi vill att ni ska veta att vi är redo att hjälpa till med bemanning eller transporthjälp för er som har behov av våra resurser. Vi har redan hjälpt till med att köra ut leveranser av munskydd och handsprit till behövande och utsatta lokala aktörer i samhället. Behöver ni hjälp med något, hör av er till oss på kontoret. Vi kan t.ex. hjälpa äldre och sjuka i Vasastan när vi är klara för dagen sedan får man betala oss efter bästa rådande förmåga. Ev. överskott går till kostnader för de som inte kan betala.

I samband med rådande läge under smittspridningen av coronaviruset covid-19 säkerställer vi att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl flyttarbetare som kontorspersonalen. Detta för ert och vårt bästa.

Hos Flyttfirma Peter Åkare AB kan Ni bland annat hyra expressarbetare, packmästare, scenarbetare, lagermän, vaktmästare, chaufförer, byggnadsarbetare, lokalvårdare och få hjälp med vindsröjning och möbelmontering m.m. Självklart har vi kollektivavtal, f-skatt och alla våra uppdrag är försäkrade genom Trygg Hansa. Genom vår kvalitetspolicy garanterar vi att vi levererar upp till era förväntningar. Flyttuppdragen sker enligt Sveriges Åkeriföretags bestämmelser som också tar smittspridningen av coronaviruset på allvar.

Vi är sedan 1984 en transportfirma i Stockholm och Storstockholm med många, stora som små, återkommande företagskunder inom näringslivet. Vi erbjuder flytt av kontor och alla övriga typer av transporttjänster. Denna service ges till bolag inom och kring Stockholm.

Vi har även lång erfarenhet av att hjälpa till med privatflytt och bohagsflytt! Vi tar alltid ansvarsfullt hand om alla föremål som ska flyttas. Vi svarar även på frågor och ger tips och råd! Tveka inte att kontakta oss.

Beställ gratis prisuppgift här så skickar vi svar inom 6 timmar alla dagar i veckan. Oftast svarar vi snabbare än så.

Välkommen!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer