Vi jobbar med Sofias Änglar på Kanal 5

Videoklippet ovan: Filmat av Kanal 5 / Nordisk Film TV AB.

Sommaren 2020 fick Flyttfirma Peter Åkare AB förfrågan om att hjälpa till på plats med den populära TV-serien Sofia Änglar som sänds på Kanal 5 genom Nordisk Film TV AB och självklart ställde vi upp och stöttade denna fantastiska produktion.

Vi jobbade ute på Blidö, en ö i Norrtälje kommun, i Stockholms skärgård. Under tre dagar stöttade vi med transport och hantering av material m.m. Riktigt kul att få hjälpa till där det verkligen behövs!

Om avsnittet

Citat från Nordisk Film TV AB:

”Sommaren 2018 såg Louise och Emil ett väldigt speciellt hus figurera på sociala medier. Det kallades Rymdhuset på grund av en stor parabolantenn och speciella fönster. Paret började direkt fantisera om huset och bestämmer sig för att åka ut på visningen för att se det med egna ögon. De förälskar sig direkt i både huset och den vackra miljön och köper det. Men redan första helgen på semestern så börjar Emil känna sig sjuk och får en fruktansvärd huvudvärk. Han svimmar och slår upp hela ansiktet och Louise anar direkt vad som kan ha hänt. Han måste ha fått TBE. Hon ringde 112 då Emil började försvinna och en helikopter landar, sjukvårdarna gör några enkla tester på Emil men konstaterar direkt att han måste flygas till Karolinska. Dagar och veckor av ovisshet passerar där Emil stundvis till och med är nedsövd. De tar ett tag innan TBE blir bekräftat.

TBEn har angripit hans ryggmärg så kraftigt att han blivit förlamad och nu börjar en lång rehabträning för att han ska kunna bli återställd men ingen kan säga något om hans framtidsutsikter. Emil och Louise är nu på grund av coronan helt isolerade i en pytteliten etta på Gärdet då Rymdhuset inte är handikappanpassat. Louise kan inte åka ut med Emil själv då hon inte klarar av att varken få in eller ut honom ur huset. Nu är de rädda för att de kanske måste göra sig av med huset som var deras livsprojekt.

Följ Sofias Änglar

Sofias Änglar på YouTube

Sofias Änglar på Instagram

Vi är en flyttfirma som ställer upp i alla lägen

Flyttfirma Peter Åkare AB är en trygg flyttfirma i Stockholm och vi transporterar numera också de du vill flytta över vatten runtom i Stockholms Skärgård. Hos oss får du personlig service från flyttpersonal med lång erfarenhet. Börja med en flyttförfrågan så sköter vi resten och ger dig ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Vi har genom åren utfört flyttar av alla slag – stora som små, privatpersoner och företag, villor, lägenheter och kontor. Vi kan alltid garantera att vi lever upp till dina förväntningar. Vi kör självklart ut flyttkartonger och annat packmaterial som du lånar gratis under hela flytten. Hos oss på Peter Åkare är dina ägodelar i trygga händer!

Beställ gratis offert här

Boka flyttfirma för privatflytt här

Boka kontorsflytt för företag här

Hyr vår personal här

Läs våra smarta flyttips här

Snabb och smidig hjälp med din flytt

Hos oss får du en gratis offert inom 6 timmar (ibland mycket snabbare) alla dagar i veckan, även helger. Vi utför gratis flyttbesiktning och ger råd till dig inför din flytt gällande vad som är bra att tänka på och hur vi ska genomföra projektet. Vi har flera flyttbilar och härlig flyttpersonal som ständigt står redo att rycka in när du behöver transportera något, flytta kontoret eller ditt boende. Vi flyttar åt er från Stockholm och Stor-Stockholm till hela Sverige och även till utlandet om så behövs. För oss är inget uppdrag för stort.

Boka din flytt redan idag, vi ser fram emot att hjälpa just dig!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer