Vi hjälper Rasmus och Krissy Hedenstedt från Love is blind med flytt

Rasmus och Krissy var med i Love is Blind som sändes på Netflix tidigare i år. Där blev de båda ett par som numera är gifta och bor ihop. På senare tid har de fått tillökning i familjen och behövde därför ett större boende. När de hörde av sig till oss och frågade om vi kunde hjälpa till med deras flytt till nya lägenheten så ställde vi så klart upp.

Vi önskar dem all lycka med nya boendet och nya familjelivet.

Du kan följa båda profilerna på Instagram via @rasmushedenstedt och @krissystimeline. Följ gärna oss också i våra sociala kanaler och gilla vår inlägg. Du hittar alla länkar längst ned på vår hemsida.

Behöver du eller känner du någon som behöver hjälp med en flytt? Kontakta oss eller fråga om pris via vårt kontaktformulär så tar vi fram ett anpassat paketpris bara för dig och ditt behov.

Ta del av vår mångåriga erfarenhet under planeringen av din nästa flytt och låt vår personal hjälpa till med allt från packning från ditt nuvarande boende till uppackning i din nya bostad. Spara tid och minska stressen inför en flytt med oss på Flyttfirma Peter Åkare!

Se en video nedan med inlägg från Rasmus och Krissys instagramkonton under flytten:

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer
Arkiv