Vi får utmärkelsen Branschvinnare 2023

Peter åkare sigill Branschvinnare 2023. Sigill i guld på blå bakgrund.

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2023. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

Vi är mycket stolta och tacksamma för utmärkelsen som är en bekräftelse på att vi jobbar åt rätt håll. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners genom åren. Genom att vi fått utföra så många roliga uppdrag så har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet. Idag är vi en av Stockholms absolut bästa firmor med inriktning på flytt, transport och personal.

Om ni behöver hjälp med en flytt, transport eller behöver hyra personal, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert med ett skräddarsytt pris för just era behov.

Begär offert för flytt här

Begär offert om kontorsflytt här

Begär offert om bemanning här

Kontakta oss i övriga ärenden här

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer