Vi är Barnsupporter 2020 till Barncancerfonden

Barnsupportermärket - Barncancerfonden. På bilden syns ett barn sittandes på en stol med ett mjukisdjur i handen.

Flyttfirma Peter Åkare är stolta över att även i år få vara med och bidra till den livsviktiga forskningen i kampen mot barncancer.

I årets kampanj från Barncancerfonden möter vi Varga-Lo. När hon var tio månader gammal drabbades hon av hjärntumören Medulloblastom. Detta gjorde att hon behövde genomgå en omfattande operation och en tio månader tung behandling. Hon är lyckligtvis för tillfället tumörfri sedan ett år tillbaka. Men trots detta så finns i familjen en ständig oro för ett återfall för varje dag som går. Förra sommaren gick hon igenom en stor utredning som kartlagde vilka biverkningar som den långa behandlingen kan ha haft på henne. Hon träffade då bland annat terapeuter, sjukgymnaster, logopeder, neurologer m.m.

Varga-Lo är idag 2 (snart 3) år.

Medullblastom är en typ av cancer som uppstår i lillhjärnan, den delen i hjärnan kontrollerar balans och koordination.

Tack vare vår och andras frivilliga hjälp kan organisationer som Barncancerfonden fortsätta att finansiera den livsviktiga forskningen och ge stöd till drabbade familjer.

Barn och cancer hör inte ihop!

Här kan du se vårt diplom från årets kampanj

Läs mer om Barncancerfonden

Anlita en flyttfirma som bryr sig!

När du söker en flyttfirma i Stockholm se då till att välja ett företag som agerar ansvarsfullt, omsorgsfullt och som har erfarenhet i branschen. Vi har verkat i över 35 år i Stockholm och Storstockholm och vet vad som behövs för att göra våra kunder nöjda. Det är alltid vår högsta prioritet och det enda som räknas för oss!

När du anlitar oss ingår gratis flyttbesiktning och vi kör kostnadsfritt ut flyttkartonger till dig samt hämtar dem efter utförd flytt. När du bokar, se till att ange vad du behöver i samband med din beställning av bohagsflytt eller annan tjänst som du önskar anlita oss för.

Konkurrenskraftigt pris från din flyttfirma, inom 6 timmar!

Du vet väl att vi skickar svar med pris till dig inom 6 timmar (oftast mycket snabbare) alla dagar i veckan, även helgdagar. Använd vår offertförfrågan så vet vi vad du behöver för hjälp. Det går också bra att maila oss direkt på info@peterakare.se eller ringa oss på 08-31 03 66.

Vi svarar även på frågor och ger tips och råd. Läs gärna våra smarta tips här. Om du har andra frågor så tveka inte att kontakta oss.

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer
Arkiv