Vår medarbetare Johan gjorde en hjälteinsats för allmänheten

Johan Sundin på Flyttfirma Peter Åkare AB

Igår så var vår kollega Johan Sandin ute och arbetade med en flytt för en kund på Kungsholmen. Under arbetspasset hörde han en boende på området ropa efter hjälp då hon blivit bestulen på värdesaker. Johan ryckte då in, stoppade och övermannade tjuven tills polisen kom. Vi är så klart väldigt stolta och tacksamma över att Johan Sundin gjorde en så snabb och storartad insats. Sådana människor behöver vi fler av eller hur!?

Se på videoklippet här via SVT Play

Johan Sundin SVT

Ta hjälp av en seriös och ansvarsfull flyttfirma

Behöver ni hjälp av en flyttfirma som bryr sig om sina kunder och endast verkar för att göra ett så bra jobb som möjligt, tveka då inte att kontakta oss. Vi har jobbat med flytt och bemanning sedan 1984 och hjälper alla typer av kunder, från privatpersoner till stora företag och stora event.

Beställ gratis offert här

Boka flyttfirma för privatflytt här

Boka kontorsflytt för företag här

Hyr vår personal här

En flytt på dina villkor

Vi vet att alla har olika behov och önskemål när man ska flytta till ett nytt hem. Vi har därför möjlighet att anpassa vår insats precis som ni vill ha dem. Våra flyttarbetare har erfarenhet av det mesta och vi hanterar era inventarier med varsam hand. Hos oss kan ni låna professionella och stabila flyttkartonger helt utan kostnad och vi kör dessutom ut dem till till er på platsa samt hämtar upp dem efter utfört jobb. Våra flyttbilar är miljögodkända och utformade för att kunna flytta ömtåligt gods utan problem.

Om ni är ett företag som vill flytta ert kontor eller ha hjälp med transport inför ett större event har vi lång erfarenhet av att även ställa upp vid dessa typer av företagsflyttar. Vi hyr t.ex. ut scenarbetare och chaufförer som kan arbeta på plats under ett evenemang. Vi kan numera också erbjuda transport på sjön i och runt Stockholms skärgård i och med vårt nära samarbete med aktörer inom sjöfarten.

Så tveka inte, kontakta oss och be om gratis prisuppgift så får du svar inom 6 timmar och oftast mycket snabbare, alla dagar i veckan. Om du har frågor eller vill veta hur vi arbetar så går det bra att ringa oss på telefon 08-310366 eller maila på info@peterakare.se så svarar vi på alla frågor ni har gällande flytt, transport eller bemanning.

Läs gärna våra värdefulla flyttips med checklista som du kan tänka på innan det är daga för en flytt.

Vi ses!

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer