08 - 31 03 66 [email protected]

Flyttfirma Stockholm

Vi har med vår flyttfirma i Stockholm lång erfarenhet av att hjälpa till med privatflytt eller bohagsflytt och tar alltid ansvarsfullt hand om alla föremål som ska flyttas. Alla vårs uppdrag är ansvarsförsäkrade, miljövänliga och sker enligt Svenska Åkeriförbundets regler. Självklart lånar vi ut och hämtar även tillbaks flyttkartonger och annat packmaterial helt gratis när ni anlitar oss. Skicka en offertförfrågan och få svar med pris inom 12 timmar alla dagar i veckan.

När Ni anlitar oss ingår givetvis gratis flyttbesiktning, gratis offert och allt nödvändigt packmaterial kan lånas av oss vid behov. Se bara till att ange vad Ni behöver i samband med Er beställning av bohagsflytt eller annan tjänst som Ni önskar anlita oss för.

Vi ger dig ett bra pris snabbt!

Vi skickar svar med pris inom 6 timmar alla dagar i veckan, använd offertförfrågan nedan. Det går också bra att maila oss direkt på [email protected] eller ringa oss på 08-31 03 66.

Vi svarar även på tips och ger råd, tveka inte att kontakta oss eller besök oss på vårt kontor alla vardagar i veckan.

Tips!

Ta del av våra praktiska flyttips som vi har samlat på vår hemsida så kan Ni enkelt och smidigt bocka av det viktigaste så att Ni har allt under kontroll inför det datum Ni vill ha vår service. Klicka här för våra flyttips.

 

Beställ gratis prisuppgift för bohagsflytt

Flyttfirma med trygghetsgaranti och ansvar!

20% sommarrabatt!

Hej där!

Vi kör just nu för fullt med att hjälpa kunder att flytta över hela Stockholm. Passa på nu under vår specialkampanj med 20% på alla flyttjänster när du bokar online! Ange ”Sommar 20%” i rutan övrigt när du bokar eller frågar om pris.

-

B-körkorts chaufförer sökes

Just nu söker vi B-chaufförer omgående till våra nyare lätta lastbilar.

Läs mer här

-