Ökat tryck på vår kundtjänst och nya flyttbilar inköpta

Just nu upplever vi en ökad trafik på våra telefonlinjer och onlinebokning via hemsidan. Vi gör vårt bästa för att snabbt hinna svara på alla förfrågningar och hoppas ni har överseende med detta!

Vi börjar också närma oss slutet på vår sommarkampanj så se till att hinna boka även er flytt med oss innan sista september.

Peter Åkare kundtjänst via telefon e-post och chat

För att mer effektivt hantera alla bokningar så har vi även åter öppnat upp vår chat på hemsidan där Nathalie svarar på era frågor. Vi har också köpt in ett gäng nya flyttbilar som fått sedvanlig strajpning med logga och kontaktinfo.

Vår bokning av flyttjänster nås på telefon 08 – 31 03 66 eller info@peterakare.se men bäst prisuppgift fås alltid genom att ni fyller i vår offertförfrågan på hemsidan. Via den så får ni lättare en mer korrekt prisuppgift på det ni vill ha hjälp med.

Vi ses!

Hälsningar från personalen på Flyttfirma Peter Åkare AB.

Senast publicerat

Hur fungerar elprisstödet?

Det är svår att sätta sig in i exakt hur elprisstödet fungerar. I den här texten ska vi försöka sammanfatta och förklara elprisstödet. Det finns

Läs mer

Barnsupporter 2023

Barn och cancer hör inte ihop. Självklart är vi med i kampen mot detta och stöttar Barncancerfonden genom att kontinuerligt ge ekonomiskt bidrag till forskningen

Läs mer