Chaufförer sökes till Flyttfirma Peter Åkare AB!

Vi söker nya medarbetare som kan hjälpa våra kunder att flytta! Gillar du att röra på dig och att jobba i team då är det här jobbet för dig! Varje dag får du och dina jobbarkompisar ett nytt uppdrag där du hjälper våra kunder att på ett säkert sätt flytta sina saker till sitt nya hem.

Kvalifikationer:

  • B Körkort
  • God fysik och gillar att röra på sig
  • Någon erfarenhet av köra, flytta och packa
  • Gillar att jobba i team
  • Noggrann

Timanställning. Arbetsplatsen kommer vara runt om i Stockholm. Start omgående.

Att jobba hos oss
Trots att vi arbetar mycket på egen hand, har vi en stark gemenskap. Vår mötesplats är vårt kontor i Vasastan, där vi utbyter idéer, tankar och erfarenheter. Under kontorstid är dörren alltid öppen och kaffebryggaren på. Alla jobbar i våra Peter Åkare AB arbetskläder.

Flyttfirma Peter Åkare AB – En erfaren flyttfirma i Stockholm

Den samlade kunskapen och erfarenheten vi har byggt upp gör att vi kan erbjuda varje kund flyttningar och erfaren personal som är exakt anpassade efter deras behov. Privatflyttningar, interna omflyttningar, kontorsflyttningar eller hela evakueringsflyttningar vid fastighetsrenovering – för oss är ingenting främmande!

Maila oss på info@peterakare.se om denna tjänsten passar in på dig.

Den här jobbannonsen finns även på Blocket Jobb

Senast publicerat

Tips för en smidig evakueringsflytt

Först och främst, vad är egentligen en evakueringsflytt? En evakueringsflytt är en flytt som antingen sker med lång framförhållning och där exempelvis en BRF planerat

Läs mer
Arkiv